Hocam 2. elden brickli gateron switch bir klavye alıp keycaplerini ve switchlerini değiştireceğim.Hot swap olsa ne olmasa ne neden takılmış bu kadar anlamadım. Sadece switchler değiştirilebilir/çıkartılabilir demek değil mi hot swap. Çok gerekli bir özellik değil.
RK68 her sey dahil 700, GK61 1350TL laSkyloong var o fiyat bandında gateron switchli ya
SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
Dayı yellow switch, siyah kasa 1500 olmuş[TRY2,203.98~2346.20 10% OFF] GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Versionusa-m.banggood.com
Fiyatı 1400 tllere kadar çıkmıştı şuan Yellow V2 1104 TL, Red Blue ve Brown 1045 TL'ye geri düşmüş.
nası laRK68 her sey dahil 700, GK61 1350TL la
Sen Royal Kludge RK68 ile karistirdin galibanası la
Suan evetBeyler max 1200 bütçe ile alınabilecek en iyi klavye mk61 mi?
Devri bitti ya. Zamaninda 1K'ya deli gibi satiyordu, mis gibi klavyeydi. 2-3Klara firladi basmama sorunlari yasayanlara da denk gelmeye basladim baya Summoner ile.Klavye arayan arkadaşlara XPG Summoner öneririm bu arada. Benim de sarı sitede ilanım var ama satmak için yazmıyorum, gerçekten güzel klavye. Bu piyasada kalitesine göre fiyatı 2. Elde gayet iyi. Neden satıyorsun derseniz, laptop aldım kullanmıyorum.
Cherry mx var ehh yani benim hp encoder ile aynıKlavye arayan arkadaşlara XPG Summoner öneririm bu arada. Benim de sarı sitede ilanım var ama satmak için yazmıyorum, gerçekten güzel klavye. Bu piyasada kalitesine göre fiyatı 2. Elde gayet iyi. Neden satıyorsun derseniz, laptop aldım kullanmıyorum.
Stok durumuyla alakalı muhtemelen, en son 3500 TL görmüştüm o kadar etmez zaten. Ama muadil klavyeler de benzer fiyatlarda zaten. Bir de, ben 2. El fiyatı için konuşmuştum zaten.Devri bitti ya. Zamaninda 1K'ya deli gibi satiyordu, mis gibi klavyeydi. 2-3Klara firladi basmama sorunlari yasayanlara da denk gelmeye basladim baya Summoner ile.
Valla ben de beklemem cherrylerden, son zamanlarda bir kac tane konuya denk gelmistim summonerde basmamayla ilgili. Belki onlar asilsizdir bilemiyorum, ikinci el piyasasi ne durumda bu arada?Stok durumuyla alakalı muhtemelen, en son 3500 TL görmüştüm o kadar etmez zaten. Ama muadil klavyeler de benzer fiyatlarda zaten. Bir de, ben 2. El fiyatı için konuşmuştum zaten.
Benim ürün aşağı yukarı 1 senelik, ben öyle bir şey yaşamadım. Gerçi ben az kullandım, belki ondandır. Bu basmama sorunu switch ile mi alakalı oluyor? Cherry lerde öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.