Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GAMAKAY MK61 %60 Mekanik Klavye | Pudding Keycaps,Gateron Switch| 1104 TL

Penguen

80+ Silver
Hot swap olsa ne olmasa ne neden takılmış bu kadar anlamadım. Sadece switchler değiştirilebilir/çıkartılabilir demek değil mi hot swap. Çok gerekli bir özellik değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
Hot swap olsa ne olmasa ne neden takılmış bu kadar anlamadım. Sadece switchler değiştirilebilir/çıkartılabilir demek değil mi hot swap. Çok gerekli bir özellik değil.
Hocam 2. elden brickli gateron switch bir klavye alıp keycaplerini ve switchlerini değiştireceğim.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Skyloong var o fiyat bandında gateron switchli ya
RK68 her sey dahil 700, GK61 1350TL la

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Fiyatı 1400 tllere kadar çıkmıştı şuan Yellow V2 1104 TL, Red Blue ve Brown 1045 TL'ye geri düşmüş.
Dayı yellow switch, siyah kasa 1500 olmuş :(

Penguen

80+ Silver
Klavye arayan arkadaşlara XPG Summoner öneririm bu arada. Benim de sarı sitede ilanım var ama satmak için yazmıyorum, gerçekten güzel klavye. Bu piyasada kalitesine göre fiyatı 2. Elde gayet iyi. Neden satıyorsun derseniz, laptop aldım kullanmıyorum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Beyler max 1200 bütçe ile alınabilecek en iyi klavye mk61 mi?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Klavye arayan arkadaşlara XPG Summoner öneririm bu arada. Benim de sarı sitede ilanım var ama satmak için yazmıyorum, gerçekten güzel klavye. Bu piyasada kalitesine göre fiyatı 2. Elde gayet iyi. Neden satıyorsun derseniz, laptop aldım kullanmıyorum.
Devri bitti ya. Zamaninda 1K'ya deli gibi satiyordu, mis gibi klavyeydi. 2-3Klara firladi :D basmama sorunlari yasayanlara da denk gelmeye basladim baya Summoner ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
C
Cherry mx var ehh yani benim hp encoder ile aynı

Penguen

80+ Silver
Devri bitti ya. Zamaninda 1K'ya deli gibi satiyordu, mis gibi klavyeydi. 2-3Klara firladi :D basmama sorunlari yasayanlara da denk gelmeye basladim baya Summoner ile.
Stok durumuyla alakalı muhtemelen, en son 3500 TL görmüştüm o kadar etmez zaten. Ama muadil klavyeler de benzer fiyatlarda zaten. Bir de, ben 2. El fiyatı için konuşmuştum zaten.
Benim ürün aşağı yukarı 1 senelik, ben öyle bir şey yaşamadım. Gerçi ben az kullandım, belki ondandır. Bu basmama sorunu switch ile mi alakalı oluyor? Cherry lerde öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Stok durumuyla alakalı muhtemelen, en son 3500 TL görmüştüm o kadar etmez zaten. Ama muadil klavyeler de benzer fiyatlarda zaten. Bir de, ben 2. El fiyatı için konuşmuştum zaten.
Benim ürün aşağı yukarı 1 senelik, ben öyle bir şey yaşamadım. Gerçi ben az kullandım, belki ondandır. Bu basmama sorunu switch ile mi alakalı oluyor? Cherry lerde öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Valla ben de beklemem cherrylerden, son zamanlarda bir kac tane konuya denk gelmistim summonerde basmamayla ilgili. Belki onlar asilsizdir bilemiyorum, ikinci el piyasasi ne durumda bu arada?

Top Bottom