Karl Heinz Schneider
80+ Bronze
Ben siyahını kullanıyorum ve gayet hoş gözüktüğünü söyleyebilirim.
Bende de aynı problem oldu başka bir üründe, iptal ettirdim açıkçası.bende beyazını aldıım sadece görüntü farklı siyahıyla ve bence beyaz çok hoş duruyor ama 14 gün oldu hala kargolanmadı anlamadım
resim atma şansın varmı?Ben siyahını kullanıyorum ve gayet hoş gözüktüğünü söyleyebilirim.
inşallah gönderilir ya ben iade felan istemiyorum 1 ay beklerim yeterki gelsin yaBende de aynı problem oldu başka bir üründe, iptal ettirdim açıkçası.
resim atma şansın varmı?Beyaz daha güzel fakat masana uyumlu olanı al benim masam simsiyah ekimanlarım da siyah bu yüzden siyah klavye aldım ekipmanların siyah olupta klavye beyaz olursa çok kötü duruyor.
Desteğe sorsana yardım al kısmında.inşallah gönderilir ya ben iade felan istemiyorum 1 ay beklerim yeterki gelsin ya
İkisi de aynı klavyeler Sende olanla.Gamakay mk61 alacağım ama siyah ve beyaz renk var kullandığım klavye geek gk61 beyaz renk puding keycap beyaz olduğu için bir farklılık yapıp siyah mı alsam ama sarı switch istiyorum gamakay mk 61 siyah'da sarı switch var beyazda ise sarı switch v2 var hangisini tercih etmeliyim? sarı switch v2 ne birde?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sordum da adamların nisanın 14 üne kadar süreleri varmış stoklar sıkıntılıymış felan bekleyin lütfen sabırla diyolarDesteğe sorsana yardım al kısmında.
biliyorum ama bendeki kahverengi switch ve keycapleri ben taktımİkisi de aynı klavyeler Sende olanla.
Anladım dostumsordum da adamların nisanın 14 üne kadar süreleri varmış stoklar sıkıntılıymış felan bekleyin lütfen sabırla diyolar
Red alacaksan bence alma, brown daha iyi çünkü. Tabi sana kalıyor son karar.biliyorum ama bendeki kahverengi switch ve keycapleri ben taktım
sarı alıcamRed alacaksan bence alma, brown daha iyi çünkü. Tabi sana kalıyor son karar.