Neler Yeni

Öneri MK61 vs GK61 vs RK61

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Bütçe
1100
Selamlar. Dün konu açmıştım klavye ile ilgili. GK61 alacaktım ama hem bütçeyi arttırdım hem de biri Gk61 in stabilizerleri çok iyi değil önermem dedi.
Rk61 kablosuz olması güzel ancak hem optik olmaması hem de sarı switch olmamasından ötürü ona çok sıcak bakmıyorum.
MK61 ise hem pudding keycaps olması hem tuşların PBT olması istediğim gibi ama bir kaç sorun yaşayanları gördüm PC açınca klavye kendiliğinden açılmıyor falan diye. @Metshi hocam sen kullanıyordun galiba böyle bir sorun yaşadın mı?
Gk61 ise farklı adlarda olması beni şüpheye düşürdü nedense skyloong, geek ve hk gaming diye farklı olması hem tuşlarının abs olması hem de pudding keycaps olmaması.
Şuan MK61 e daha sıcak bakıyorum ama sorun yaşayanlar görünce biraz şüphelendim. Bir de size sormak istedim. Sizce hangisi daha iyi olur?

Rk61: https://tr.banggood.com/Royal-Kludg...ur_warehouse=CN&ID=6287845515632&rmmds=search

Gk61: https://tr.banggood.com/SKYLOONG-GK...r_warehouse=CN&ID=62878456290921&rmmds=search

Mk61: https://tr.banggood.com/GAMAKAY-MK6...r_warehouse=CN&ID=62878456304369&rmmds=search

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Merhaba sanırım bu furylevel y1 çok güzel gözüküyor 2 seçenek arasında kaldım biri furylevel y1 biri de mk61 bana furyleveli hâlâ kullaniyorsan + - leriyle tarafdız anlatabilir misin ?
RGB leri, yedek keycaps çıkması vb güzel. Kötü tarafı nadiren bazen tuş basmaması oluyor lakin 3-5 kere basınca düzeliyor temelli olan bir şey değil. Şuan 3 kere başıma geldi. Onun dışında taş gibi klavye

Hcan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan can kıcı
RGB leri, yedek keycaps çıkması vb güzel. Kötü tarafı nadiren bazen tuş basmaması oluyor lakin 3-5 kere basınca düzeliyor temelli olan bir şey değil. Şuan 3 kere başıma geldi. Onun dışında taş gibi klavye
Bir çoğu videoda dışındaki gri parça ve alttaki beyaz parčaya plastik başka videolarda da çelik diyorlar oralar plastik mi yoksa çelik mi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bir çoğu videoda dışındaki gri parça ve alttaki beyaz parčaya plastik başka videolarda da çelik diyorlar oralar plastik mi yoksa çelik mi
Plastik. Gri şeyi diyosan üstündeki. Kasa ise metal

Hcan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan can kıcı
Plastik. Gri şeyi diyosan üstündeki. Kasa ise metal
Çok kararsız kaldım mk61 güzel geliyor ama gta 5 oynarken telefon tuşlarını nasıl açıcam veya ctrl+alt+delete tuşu için illa ctrl+alt+fn+mb tuşlarına mı basmak zorundayım.
Y1 de gayet hoş güçlü rgbsiyle ve dizaynlıyla hoş geliyor ama %100 olması ve bi tık dandik switchle beraber abs keycap olması biraz soğutuyor..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok kararsız kaldım mk61 güzel geliyor ama gta 5 oynarken telefon tuşlarını nasıl açıcam veya ctrl+alt+delete tuşu için illa ctrl+alt+fn+mb tuşlarına mı basmak zorundayım.
Y1 de gayet hoş güçlü rgbsiyle ve dizaynlıyla hoş geliyor ama %100 olması ve bi tık dandik switchle beraber abs keycap olması biraz soğutuyor..
GTA5' e numpad şart ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,557
Üyeler
163,520
Son üye
wellgosh
Top Bottom