Neler Yeni

GAME GARAJ Aigo GP550 PSU Özellikleri?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ülkede satışı yok sanırım zaten ama şöyle diyim olsaydı ve fiyatı uygun olsaydı alınırdı ama FSP Aerocool gibi markaların 550W PSU ları ile benzer fiyatta olsaydı alınmayabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de biraz araştırmıştım ama adının farklı geçtiğini öğrendim, rampage de bu sitede yer alıyor.
Rampage ne diye geçiyor?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Orda yazıyor diye var diye bir şey yok. Korumaların olması bile bir şey değiştirmiyor. Onemli olan iç yapı.
Dünyanın en güvenilir bilgi sitesi Aliexpress.
Satıcısı aigo direct store zaten daha uzatmaya gerek yok kanka bu korumalar mevcut ve 80+ sertifikası plug load solutions da bulunuyor.
Ülkede zaten satışı yok, ama game garajdan sistem alırken de alınmaz bu PSU diyemeyiz.

Rampage ne diye geçiyor?
Segment bilgisayardı sanırım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Satıcısı aigo direct store zaten daha uzatmaya gerek yok kanka bu korumalar mevcut ve 80+ sertifikası plug load solutions da bulunuyor.
Ülkede zaten satışı yok, ama game garajdan sistem alırken de alınmaz bu PSU diyemeyiz.

Aynen Everest de o sanırsam. Zaten aldığım bi Everest mouseda o site yazıyordu.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Valla o tuşu neden yapmamışlar onu anlamadım ama artık C4 veya güvenilmez bir PSU diye tabir edemeyiz sanırım, bu korumalar mevcut.
Neye göre C4, güvenilmez diyemeyiz? Ordaki özelliklerinde yazdığı korumalara göremi? Eğer o şekilde ise Frisby'de oldukça güvenilir. Ondada yazıyor o korumalar :D Bu konuya ve aliexpressteki özelliklere bakarak ben gene de güvenmem.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Neye göre C4, güvenilmez diyemeyiz? Ordaki özelliklerinde yazdığı korumalara göremi? Eğer o şekilde ise Frisby'de oldukça güvenilir. Ondada yazıyor o korumalar :D Bu posta ve aliexpressteki özelliklere bakarak ben gene de güvenmem.
Valla güven veya güvenme, aigonun satıcısı yazıyor bu özellikleri.
Ayrıca ben 5 aydır kullanıyorum kullananlardan da herhangi bir sorun yaşayan görmedim, bu PSU patlamadan sorun çıkarmadan evet C4 veya güvenilmez diyemezsin çünkü sertifikaları var.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Aynen Everest de o sanırsam. Zaten aldığım bi Everest mouseda o site yazıyordu.
Sormadınız ama söylemek istiyorum :)
Trendyol'dan aldığım Rampage SMX R27 Voyager farenin sensörü bozulmuştu. Faturayla birlikte Segment bilgisayara yolladım.
1 haftada değişim yapıp UPS gibi oldukça kaliteli bir kargo firmasıyla yolladılar, iyi bir yer (y)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Valla güven veya güvenme, aigonun satıcısı yazıyor bu özellikleri.
Ayrıca ben 5 aydır kullanıyorum kullananlardan da herhangi bir sorun yaşayan görmedim, bu PSU patlamadan sorun çıkarmadan evet C4 veya güvenilmez diyemezsin çünkü sertifikaları var.
Frisby ve powerboostunda sertifikaları var. Ve 5 ay kullananlar var. Frisby PB güzel markalar o zamajn

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Trendyol'dan aldığım Rampage SMX R27 Voyager farenin sensörü bozulmuştu. Faturayla birlikte Segment bilgisayara yolladım.
1 haftada değişim yapıp UPS gibi oldukça kaliteli bir kargo firmasıyla yolladılar, iyi bir yer (y)
Ben aldığım yere götürdüm sonra çakma SGM-X7 ile değiştirdiler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Segment PC FSP gibi markalarında distrubitörü ayrı olarak.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Segment bilgisayar ilgili bir firma çevremden de olumlu mesajlar aldığım oldu garantisi hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,719
Üyeler
166,260
Son üye
ahmetmarangoz
Top Bottom