Neler Yeni

GAME GARAJ Aigo GP550 PSU Özellikleri?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Frisby ve powerboostunda sertifikaları var. Ve 5 ay kullananlar var. Frisby PB güzel markalar o zamajn
Şans işi, FSP PSU ın da patlamayacağının garantisini kimse veremez.
Ama tabi rampage ve Frisby de çok sorun yaşayanlar olduğundan önermiyoruz dalga geçiyoruz, ama anlamadığım şey bu PSU da sorun yok, 80+ Sertifikası kanıtlı, korumaları var hala çamur atma peşindesiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şans işi, FSP PSU ın da patlamayacağının garantisini kimse veremez.
Ama tabi rampage ve Frisby de çok sorun yaşayanlar olduğundan önermiyoruz dalga geçiyoruz, ama anlamadığım şey bu PSU da sorun yok, 80+ Sertifikası kanıtlı, korumaları var hala çamur atma peşindesiniz.
PowerBoostun da kanıtlı sertifikaları. Kapı gibi duruyor. Ama çöp marka. 12V kanalından 480W veriyor PSU' n. Kalitesi burdan analaşılıyor zaten :p
Yarın elinde kalabilir gibi duruyor.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
PowerBoostun da kanıtlı sertifikaları. Kapı gibi duruyor. Ama çöp marka. 12V kanalından 480W veriyor PSU' n. Kalitesi burdan analaşılıyor zaten :p
Yarın elinde kalabilir gibi duruyor.
Tamam yarın elimde kalırsa o gün de forumda konu açıp almayın derim zaten ben doğruya doğru konuşuyorum. :)
550W dan 480W ne iyi ne kötü orta bence, neyse uzatmaya gerek yok ben bilgi buldukça foruma atıyorum sadece.

Top Bottom