Yardım Game Garaj Laptop Msı Afterburner Saçma Değerler Yardım

Sorun olmaz o ayarlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptığın testlerde hata buldumu sıcaklıkları takip edebildin mi?
Yaptığım tüm testlerde no error detected. Elimde resimler var. Ama dediğim gibi 3d adaptive testlerinde harici ekran kartını seçmeme rağmen sağ üstte ve monitoring kısmında 5050 gözükmüyordu. Şuanda power mod all device seçili 1 saat açtım. En kötü combined mod 3d adaptive vram seçip all device seçerek test edicem 4 saati 1 saate düşürücem iznimde bişi yapamadım başında durmaktan

Laptop hybrid modda olduğundan büyük ihtimalle.
Şuanda occt görüyor denetim masasından yüksek harici seçip occt kapa aç yaptım sonra ayarları eski haline getirdim. Power mod all device çalışıyor harici ekran kartını 8 10 dakka test etti sonra işlemciye geçti bir daha harici ekran kartı aktif olmadı değerlenleri 0 hala. İşlemci %100 kullanım test ediyor 35 dakikadır kalanında onu test edicek herhalde. 44. Dakkada

Şuandaa power testi bitmek üzere ne yapmalıyım şuan? Dedin gibi metin2 için harici ekran kartını zorunlu kılıp oyunu oynıycam ama ondan önce 3d adaptive vram testleri düzgün olmadı bence. Combined da 2sini seçip tüm cihazlar seçip 1 saat açmalı mıyım son kez?

Kontrol merkezinden dgpuya ayarlayıp ondan sonra yapabilirsin.

Aklına takılmasın diye sonradan

Kontrol merkezinden dgpuya ayarlayıp ondan sonra yapabilirsin.

Aklına takılmasın diye sonradan
Sadece dgpu seçince dahili ekran kartını test etmez muhtemelen doğru mu

Dgpu onlyde 5050yi seç bir combined ile bir fark yaratacağını düşünmüyorum ama

Dgpu onlyde 5050yi seç bir combined ile bir fark yaratacağını düşünmüyorum ama
Dgpu only seçmeden de occt de sadece harici ekran kartını test edebiliyorum. O forum da occt testi eski sürüm. Şuanda cihaz seçme imkanı var. 1i ni 2si ni istesiğini seçiyorsun specific yapıp.

17633891533105238329619771777610.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri