Neler Yeni

Game Garaj marka laptoplar alınır mı?

rookie27

80+ Gold
Tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum ama burda insanların sizin tavsiyelerinizle parası ve zamanı olumsuz yönde etkilenebilecekse ve bu durum bariz bir şekilde ortadaysa durup bir düşünmek gerektiğini kanaatindeyim. Geri iade imkanı olsa bile neden insanlar daha sorunsuz seçenekler varken firmaların kusurlu ürünleriyle kalitesi düşük garanti servisleriyle ordan da sorun yaşayabilip tüketici hakem heyetleriyle uğraşsın bunlara sebep olabileceiğinizin farkında olmadan yorum yaptığınızı düşündüm ve sadece farkındalık olusturmak için bir uyarı da bulunmustum tercih sizin
GameGaraj kusurlu bir firma mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
GameGaraj kusurlu bir firma mı ?
Gerçekten bunu soruyormusun ya gerçekten firmaların insanların canlıların kusursuz olduğunu mu; şüphelenmemiz araştırıp önlem almamız gerekmediğini mi düşünüp burda insanları yönlendiriyorsunuz aman Allahım

Techno08

80+ Gold
Tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum ama burda insanların sizin tavsiyelerinizle parası ve zamanı olumsuz yönde etkilenebilecekse ve bu durum bariz bir şekilde ortadaysa durup bir düşünmek gerektiğini kanaatindeyim. Geri iade imkanı olsa bile neden insanlar daha sorunsuz seçenekler varken firmaların kusurlu ürünleriyle kalitesi düşük garanti servisleriyle ordan da sorun yaşayabilip tüketici hakem heyetleriyle uğraşsın bunlara sebep olabileceiğinizin farkında olmadan yorum yaptığınızı düşündüm ve sadece farkındalık olusturmak için bir uyarı da bulunmustum tercih sizin

o zaman sorunsuz bir laptop önerin de bizde bakalım. Her markanın sorunlu bir laptopu vardır örnek vermek gerekirse acerin 2018 model nitro modeli asusun tuf a15 ve çoğu fx modeli msi’ın gf serisi gibi bu sürer gider buna bakılırsa hangi laptopu alacak bu millet? Ayrıca bilmiyorsanız söyleyeyim gamegaraj Türkiye’de işini en iyi yapan firmalardan biri ve laptoplarda da msi ile anlaşmalı. Fenix serisi ise msi’ın gl serisi kasalarını ve son model intel anakartlarını kullanıyorlar. Fenix serisinin çoğu parçalarını da msi gönderiyor

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
ürünler arasında değil mantıklar arasında ilişki kurdum iki örnekte de kişiler araştırma yapmadan başkalarının ağızlarına bakarak sürü psikolojisiyle hareket ediyor, daha komiği uyardığım halde hala anlaşılmaması ve daha da komiğini söyleyeyim mi muhtemelen bu anlamak istemeyenler şikayet etti ve biraz önce moderatör tarafından uyarıldım :D gerçekten söylenecek bişey yok
Ciftlik bankin konu uzerindeki alakasini hala çözemedim. Böyle saçma bir çıkarım daha olamazdı. Teknolojik ürünlerde genel olarak insanlar memnunsa iyi ürün demektir zaten bu. Bunun neyini inkar ediyorsunuz ki.

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Ben asus msi seçerdim veya güvendiğim bir markayı ama alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
o zaman sorunsuz bir laptop önerin de bizde bakalım. Her markanın sorunlu bir laptopu vardır örnek vermek gerekirse acerin 2018 model nitro modeli asusun tuf a15 ve çoğu fx modeli msi’ın gf serisi gibi bu sürer gider buna bakılırsa hangi laptopu alacak bu millet? Ayrıca bilmiyorsanız söyleyeyim gamegaraj Türkiye’de işini en iyi yapan firmalardan biri ve laptoplarda da msi ile anlaşmalı. Fenix serisi ise msi’ın gl serisi kasalarını ve son model intel anakartlarını kullanıyorlar. Fenix serisinin çoğu parçalarını da msi gönderiyor
Sorunsuz veya kefil olabileceğim bir ürün yoksa gerekirse hiçbir şeyi önermem, illa birşeyi önerecem diye yanlıs mı yönlendirecem mantığınız bu mu, illa bir fikir vereceksem de en az riskli olanları öneririm ve önerirken de riskleri belirtip iyice araştırıp içine sinip öyle almasını söyleyip üzerimde vebal kalmayacak şekilde yaklaşırım. En iyi firmaların bile kronik arızalı modelleri var msi asus farketmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom