Game Garaj PSU??

Bende rastlamadım, bitane arkadaşda bir sorun olmuştu sanırım ama abartılacak büyültülecek bir şey değil hemen değişim yapmışlar arkadaş da memnun kalmış yani adamlar ilgili zaten al yanına bir akım korumalı priz sorunsuz kullan kafanda rahat olur ama arkadaşlar daha sistemler çok yeni ilerde belli olacak diyorlar ki haklılarda ona bir şey diyemem.
Post automatically merged:

E ozaman kardeşim ne yapalım kendin var diyorsun PSU da birde kalitesiz büyük ihtimalle yalan fln anlamadım bir seni şu PSU hakkında düşündüklerini bir söyle de rahatlıyalım ya :D
Yani fırsat vermezsek yeni firmalara markalara nasıl yeni şeyler tanıyacağız ki :)

Bence gamegaraj bu psu yu kullanmakla hata etmiş ama psu da yaşanan çok kötü bir olay görmedim bilmiyorum belki 2 3 yıl sonra bozulur ya da hiç bozulmaz ama bilindik marka kullansaydılar satış artardı.

Şimdi sana kaba taslak bilgisayar parçalarının görevlerini yazayım

Performans vb oyun bileşenleri
işlemci
RAM
ekran kartı

Bilgisayarı ayakta tutan ve stabil çalışmasını sağlayan bileşenler
anakart
PSU

şimdi bu sistemleri oyun oynamak için alıyorlar
internette inceledim fiyatlar genelde 5 6 bin TL arası sistemler var ve üzerlerinde çok pahalı ekran kartları ve işlemciler mevcut
işlemci ekran kartı ve rame yatırım yapıyorsunu yüksek fps lerde oyun performansı için + düşük bütçeli tam aradığınız ürünler ama
şunu unutmayın kalitesiz aldığınız PSU dan çıkacak sorunlarda tüm sisteminiz çöp olacak ve verdiğiniz para boşa gidecektir
bişey olurmu olur veya olmaz ama 200 250 TL PSU alacağınıza 400 450 çok güzel PSU lar var onlardan birtane alın lütfen
Reis para para para bunun ucu paraya bakıyor psu güvenilir gibi gözüküyor şuanda sorun yaşayan yok bu PC oyun için en iyi performans alabilmek için alınıyorsa bu sistemler alinir.

this is Quality my friends.

• Virtually inaudible Silent Wings 3 135mm fan
  • Funnel-shaped fan opening of the PSU case for high airflow intake
  • Wire-free inside the PSU on the DC side for enhanced cooling and longevity
  • Modular cables for maximum build flexibility
  • 80 PLUS® Gold efficiency (up to 93%)
  • Powerful multi-GPU support with four PCI-Express connectors
  • Japanese 105°C-rated capacitors ensure stability and reliability
  • ErP and Energy Star 6.1 ready
  • 5-year manufacturer’s warranty

12V rails (multi-rail operation)4
12V single rail operation-
Overclocking key-
+3.3V (A)25
+5V (A)25
+12V1 (A)20
+12V2 (A)20
+12V3 (A)24
+12V4 (A)24
+12V5 (A)-
+12V6 (A)-
-12V (A)0.5
+5Vsb (A)3
Max. combined power 12V (W)750
Max. combined power 3.3V + 5V (W)150
Hold-up time (ms @ 100%)19.6
Power good signal100 - 500ms
OCP (over current protection)✓OVP (over Voltage protection)✓UVP (under Voltage protection)✓SCP (short circuit protection)✓OTP (over temperature protection)✓OPP (over power protection)✓

CE
CB
TÜV
Nemko (N)-
Semko (S)-
Fimko (FI)-
Demko (D)-
FCC
cRUus-
cTUVus
RCM (Australia)
BSMI
CU (Russia)
CCC

Energy Star6.1
ErP
WEEE
RoHs
Ya ben İngiliz bir forumdayim sanırım ya 🤦🏻‍♂️

Reis para para para bunun ucu paraya bakıyor PSU güvenilir gibi gözüküyor şuanda sorun yaşayan yok bu PC oyun için en iyi performans alabilmek için alınıyorsa bu sistemler alinir.

Ya ben İngiliz bir forumdayim sanırım ya 🤦🏻‍♂️
O kadar cok bilmisin ve tavrinda , ozaman english ögren. Dünya Platform english.

Geri