arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum sizce bu fiyata mantıklı mı ?
bütçe 45-50 k arası yardımcı olursanız sevinirim.
Neden alınmaz ?Alınmaz bence daha iyisini bulursun
daha yeni piyasaya sürüldü diye sıkıntı çıkar mı acaba ileride onu bilemedim kararsız kaldım. kronik sorunu vs var mıdır acaba bilginiz var mı ?Bu fiyatta başka seçenek yok
Yeni olduğu için kronik var mı yok mu daha belirli değildaha yeni piyasaya sürüldü diye sıkıntı çıkar mı acaba ileride onu bilemedim kararsız kaldım. kronik sorunu vs var mıdır acaba bilginiz var mı ?
evet ama çıkalı 6-7 ay oldu yani kullanan baya kullanıcı var şuanlık sorun yok diyorlardı ufak tefek yazılımsal sorunlar oluyormuş onları güncelleme ile hallediyorlarmış zaten.Yeni olduğu için kronik var mı yok mu daha belirli değil
neden alınmaz dostum ?alınmaz 48e loq 5060 al
link var mı 48 e bulamadım hocam ?alınmaz 48e loq 5060 al
Sorunlu gglar.evet ama çıkalı 6-7 ay oldu yani kullanan baya kullanıcı var şuanlık sorun yok diyorlardı ufak tefek yazılımsal sorunlar oluyormuş onları güncelleme ile hallediyorlarmış zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden alınmaz dostum ?
link var mı 48 e bulamadım hocam ?
Bundan bahsediyor galibaevet ama çıkalı 6-7 ay oldu yani kullanan baya kullanıcı var şuanlık sorun yok diyorlardı ufak tefek yazılımsal sorunlar oluyormuş onları güncelleme ile hallediyorlarmış zaten.
neden alınmaz dostum ?
link var mı 48 e bulamadım hocam ?
neyi sorunlu hocam açıklayabilir misin bilgin var mıdır acaba ?Sorunlu gglar.
hbdeki 53lükler 5 bin premiumla geliyor.
bunlarda anakart sorunu duymuştum ama emin değilim.
neyi sorunlu hocam açıklayabilir misin bilgin var mıdır acaba ?
bunlarda anakart sorunu duymuştum ama emin değilim.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-p-HBCV00006GO131loqlar yeni nesil.GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?
GameGaraj markası nasıldır? Yakın zamanda GameGaraj Slayer R9T-5070 almayı düşünüyorum daha önce hiç laptop kullanma deneyimim olmadı GameGaraj nasıl bir marka? Hiç laptopunu kullandınız mı yakınınızdan biri kullandı mı servis süreci nasıl ilerliyor? Bu ya da başka bir modelinde kronik bir sorun...www.technopat.net