Sürekli şehir,eyalet, ülke değiştiriyor olabilir. Bence laptop alınması gereken bir şey..İkiside alınmayacak dizüstü hangi amaçla alıyorsunuz
Neden alınmamalı ? (Masaüstü koyucak yerim yok laptop almak zorundayım)İkiside alınmayacak dizüstü hangi amaçla alıyorsunuz
Neden alınmamalı ? (Masaüstü koyucak yerim yok laptop almak zorundayım)
Dizüstü alınmaz demedim.Modeller alınmaz dedim arkadaşlarSürekli şehir,eyalet, ülke değiştiriyor olabilir. Bence laptop alınması gereken bir şey..
Tamam bende neden alınmamalı diyorum bildiğin daha iyi bir özelliğe sahip laptop varmı ?Dizüstü alınmaz demedim.Modeller alınmaz dedim arkadaşlar
PardonDizüstü alınmaz demedim.Modeller alınmaz dedim arkadaşlar
sanırsam gamegaraj da bulunan monitör Qhd diye o kadar pahalı diye düşünüyorumTamam bende neden alınmamalı diyorum bildiğin daha iyi bir özelliğe sahip laptop varmı ?
Qhd ve 4070 diğerinde 4060 varPardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırsam gamegaraj da bulunan monitör Qhd diye o kadar pahalı diye düşünüyorum
Dizüstüde ne yapacaksınız?Bütçe ne kadar maksTamam bende neden alınmamalı diyorum bildiğin daha iyi bir özelliğe sahip laptop varmı ?
Oyun ve iş amaçlı bütçe 60 k ss deki laptoplardan aşağı kalır olmayacak bi laptop arıyorumDizüstüde ne yapacaksınız?Bütçe ne kadar maksss
Oyun ve iş amaçlı bütçe 60 k ss deki laptoplardan aşağı kalır olmayacak bi laptop arıyorum
Game garaj hakkında dediklerine katılıyorum senin attığın laptobada baktım ama hp hiç güven vermiyor (3 yıldır hp nin 1650 ti lı modelini kullanıyorum) monster hakkındaki düşüncelerin neden olumsuzKağıt üstünde gamegaraj güzel özellikler sunuyor fakat bu bütçede gamegaraj markalı bir laptop alınmaması gerekYükleniyor...
www.akakce.com
Sıfır aldığım bişeyi alıp açamayı hiç hoş bulmuyorum ve 15.6 olması bir sorun benceşahsen ben bunu alır aradaki farka ram ssd yükseltmesi yapardım
ASUS TUF GAMING A15 FA507UI-LP125 AMD RYZEN 9-8945HS 16GB 512GB SSD 8GB RTX4070 15.6" FHD 144Hz FDOS Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS TUF GAMING A15 FA507UI-LP125 AMD RYZEN 9-8945HS 16GB 512GB SSD 8GB RTX4070 15.6" FHD 144Hz FDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com