Game garajdan Aquarius 5AN-X

16Emre25

80+
Reaksiyon skoru
34
Game garajdan Aquarius 5AN-X serisini alıcam. İşlemcinin fanını benim mi almam lazım yoksa işlemciyle beraber fan geliyor mu. 2. Sorun 3500x çok isınıyor mu

İşlemci fan ile geliyor. Isınma mevzusu göreceli biraz. En kötü ihtimal CPB ve PBO'yu kapatırsınız ki buna gerek olacağını da sanmıyorum.

Stok fan işlemci yanında gelir.O sistemde amd nin wraith max fan ile geliyor olmasi lazim.

Game garajdan Aquarius 5AN-X serisini alıcam. İşlemcinin fanını benim mi almam lazım yoksa işlemciyle beraber fan geliyor mu. 2. Sorun 3500x çok isınıyor mu
Geliyor tabii ki, ısınmıyor düşük tdp değerine sahip iyi bir işlemci. Gelen fan RGB bir fan olursa çok daha iyi soğutur. Normal stok fan ise o da iyidir fakat render falan yapmaya çalışırsanız ısınır. Fakat oyunlarda gayet iyi dereceler veriyor.

yanında gayet yeterli stok fan geliyor.
3500x de sıkıntı çıkartmıyor ama 3600 de biraz ısınıyor.

Stok fan işlemci yanında gelir.O sistemde AMD nin wraith max fan ile geliyor olmasi lazim.
arkadaşın da belirttiği gibi stok fan göndermiyorlar diye duydum eğer doğruysa ısınma sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum

Ki zaten Wraith MAX kullanılmış. Sorun yok. :D
Post automatically merged:

arkadaşın da belirttiği gibi stok fan göndermiyorlar diye duydum eğer doğruysa ısınma sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum
İşlemci fansız mı çalışıyor?

Ki zaten Wraith MAX kullanılmış. Sorun yok. :D
Post automatically merged:

İşlemci fansız mı çalışıyor?
stok fan göndermiyorlar anlamıdna demiştim. :)

Geri