Game Pass Sadece 1-2 Ay için alınabilir mi?

larenno

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhaba
Rdr 2 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları oynamak istiyorum ama steam veya epic'te totalde 500 tl'yi buluyor(anlık indirimlerle); oyun biriktirmek gibi bir hevesim de olmadığı için 1-2 aylık game pass üyeliği almayı düşünüyorum 2 aylık totalde 100 tl'ye geliyor (bilgisayar)
Sorum şu, 2 ay sonra iptal edebilir miyim yıllık kullanacak vaktim yok o yüzden bana lazım olan 1-2 ay; 2 ay sonra yıllık taahhüt gibi sebeplerle iptal etmemi engeller mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İstediğin zaman üyelik bitirebilirsin ama bahsettiğin oyunlar gamepasste yok. Googlea gamepass kütüphanesi yazarak mevcut oyunlara bakabilirsin. Ayrıca sadece pc için aylık 30tl diye biliyorum.

Merhaba
Rdr 2 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları oynamak istiyorum ama steam veya epic'te totalde 500 TL'yi buluyor(anlık indirimlerle); oyun biriktirmek gibi bir hevesim de olmadığı için 1-2 aylık game pass üyeliği almayı düşünüyorum 2 aylık totalde 100 TL'ye geliyor (bilgisayar)
Sorum şu, 2 ay sonra iptal edebilir miyim yıllık kullanacak vaktim yok o yüzden bana lazım olan 1-2 ay; 2 ay sonra yıllık taahhüt gibi sebeplerle iptal etmemi engeller mi?
Hocam forum gibi sitelerde 15-20 liraya da alınabiliyor. Cp yerine witcher 3 oynayabilirsin. İlk RPG deneyimelerimdi ve yan görev hikayeleri ile özellikle witcher daha çok ilgimi çekti

Geri