Neler Yeni

Game power ogre rgb aldım

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Arkadaşlar klavyeyi aldım sıkıntısı yok ama alt yön tuşlarının biri altta gibi geldi normal midir uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı bu klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Belirttiğiniz fuşun fotoğrafını atabilir misin? Bende bu modelden düşünüyorum. Red Switch mi Blue Switch mi aldınız acaba?

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirttiğiniz fuşun fotoğrafını atabilir misin? Bende bu modelden düşünüyorum. Red Switch mi Blue Switch mi aldınız acaba?
Burda alt yön tuşu altta bide yay sesi geliyor onun dışında güzel

Burda alt yön tuşu altta bide yay sesi geliyor onun dışında güzel

Red

Ekler

• IMG_20201119_143052.jpg
    IMG_20201119_143052.jpg
    2.7 MB · Hit: 38
  • IMG_20201119_143058.jpg
    IMG_20201119_143058.jpg
    2.4 MB · Hit: 37
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Tuşlarınız normal hocam bence, Asus Strix Tactic Pro var şuan elimde, ondada bu şekilde. aşağı yön tuşu hafif aşağıda, yukarı yön tuşu hafif yukarıda, burnu aşağı bakar şekilde, helal basık Tofaş Şahin gibi :D Hayırlı olsun bence problemsiz

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuşlarınız normal hocam bence, Asus Strix Tactic Pro var şuan elimde, ondada bu şekilde. aşağı yön tuşu hafif aşağıda, yukarı yön tuşu hafif yukarıda, burnu aşağı bakar şekilde, helal basık Tofaş Şahin gibi :D Hayırlı olsun bence problemsiz
Teşekkür ederim 😄 inşallah uzun kullanımda sorun çıkarmaz

Teşekkür ederim 😄 inşallah uzun kullanımda sorun çıkar

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Arkadaşlar klavyeyi aldım sıkıntısı yok ama alt yön tuşlarının biri altta gibi geldi normal midir uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı bu klavye
Ne kadara aldınız ?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bende kendi klavyeme baktım birde eski klavyeme baktım aynı alt yön tuşu hep biraz daha altta herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,340
Üyeler
168,434
Son üye
kerem4416
Top Bottom