Burda alt yön tuşu altta bide yay sesi geliyor onun dışında güzelBelirttiğiniz fuşun fotoğrafını atabilir misin? Bende bu modelden düşünüyorum. Red Switch mi Blue Switch mi aldınız acaba?
Burda alt yön tuşu altta bide yay sesi geliyor onun dışında güzelBelirttiğiniz fuşun fotoğrafını atabilir misin? Bende bu modelden düşünüyorum. Red Switch mi Blue Switch mi aldınız acaba?
RedBelirttiğiniz fuşun fotoğrafını atabilir misin? Bende bu modelden düşünüyorum. Red Switch mi Blue Switch mi aldınız acaba?
Teşekkür ederimTuşlarınız normal hocam bence, Asus Strix Tactic Pro var şuan elimde, ondada bu şekilde. aşağı yön tuşu hafif aşağıda, yukarı yön tuşu hafif yukarıda, burnu aşağı bakar şekilde, helal basık Tofaş Şahin gibiHayırlı olsun bence problemsiz
Teşekkür ederimTuşlarınız normal hocam bence, Asus Strix Tactic Pro var şuan elimde, ondada bu şekilde. aşağı yön tuşu hafif aşağıda, yukarı yön tuşu hafif yukarıda, burnu aşağı bakar şekilde, helal basık Tofaş Şahin gibiHayırlı olsun bence problemsiz
Ne kadara aldınız ?Arkadaşlar klavyeyi aldım sıkıntısı yok ama alt yön tuşlarının biri altta gibi geldi normal midir uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı bu klavye
Ben bir hafta önce aynısını hepsiburadadan 250 ye almıştım
ogre de uzun kullanımda tuşlarda sıkıntı çıkıyomuş diye duydumArkadaşlar klavyeyi aldım sıkıntısı yok ama alt yön tuşlarının biri altta gibi geldi normal midir uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı bu klavye
Bende kendi klavyeme baktım birde eski klavyeme baktım aynı alt yön tuşu hep biraz daha altta herhaldeArkadaşlar klavyeyi aldım sıkıntısı yok ama alt yön tuşlarının biri altta gibi geldi normal midir uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı bu klavye