Neler Yeni

Game power ogre tuş basmama sorunu

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Merhaba arkadaşlar klavyeyi alalı 1 ay oldu olmadı d tusu basmıyor arada teklıyor forumlarda goruyordum tuş basmıyor diye şans işi dedim ama bana da aynısı geldi n11 den aldım gameshop para iadesi alabiliyormuyum ?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Öncelikle hem hayırlı hem de geçmiş olsun. İade edebileceğinizi sanmıyorum ama garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında, tuşları söküp güzelce tozlarını arındırdıktan sonra bu problemden kurtulan bir kaç kişiyle karşılaştım. Bunu da deneyebilirsiniz. Ama ilk önce garantiye gönderin derim.

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hem hayırlı hem de geçmiş olsun. İade edebileceğinizi sanmıyorum ama garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında, tuşları söküp güzelce tozlarını arındırdıktan sonra bu problemden kurtulan bir kaç kişiyle karşılaştım. Bunu da deneyebilirsiniz. Ama ilk önce garantiye gönderin derim.
teşekkür ederim ama nasıl iade edilmiyor onu anlamadım

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Merhaba arkadaşlar klavyeyi alalı 1 ay oldu olmadı d tusu basmıyor arada teklıyor forumlarda goruyordum tuş basmıyor diye şans işi dedim ama bana da aynısı geldi n11 den aldım gameshop para iadesi alabiliyormuyum ?
Şans işi falan değil bu, bildiğin klavyenin kronik sorunu. İade etmenizin bir yolu yok ama garantiye gönderebilirsiniz.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
teşekkür ederim ama nasıl iade edilmiyor onu anlamadım
14 gün içerisinde iade etmek gerekiyor diye söyledim. 14 günü geçtikten sonra iade olmuyor bir çok ürün. Böyle biliyorum.

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Şans işi falan değil bu, bildiğin klavyenin kronik sorunu. İade etmenizin bir yolu yok ama garantiye gönderebilirsiniz.
anladım ama kronik sorunluysa yine aynısı gelecek ne anladım bu işten

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
anladım ama kronik sorunluysa yine aynısı gelecek ne anladım bu işten
Aynısını ben de yaşıyorum şuanda garantide gelmesini bekliyorum. Hepsiburada'ya baya yazdım ama iade alacaklarını sanmıyorum. Kısacası iade işinden ümidi kes :(

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Aynısını ben de yaşıyorum şuanda garantide gelmesini bekliyorum. Hepsiburada'ya baya yazdım ama iade alacaklarını sanmıyorum. Kısacası iade işinden ümidi kes :(
sorun degıl benım ıcınde aynısı gibi gelmesin bana yeter

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
sorun degıl benım ıcınde aynısı gibi gelmesin bana yeter
Benim merak ettiğim konu şu %90 garantiden geldikten 2-3 ay sonra yine aynı sorun olucak ve tekrar göndereceğim. Bu adamlar bıkmıyor mu bu klavyenin tamirini yapmaktan iadesini isteyene verin kardeşim işte kullanıcı hatası yoksa :D

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Benim merak ettiğim konu şu %90 garantiden geldikten 2-3 ay sonra yine aynı sorun olucak ve tekrar göndereceğim. Bu adamlar bıkmıyor mu bu klavyenin tamirini yapmaktan iadesini isteyene verin kardeşim işte kullanıcı hatası yoksa :D
çok doğru diyorsun ama adamlarda biliyordur sorunlu olduguna para kazanıyorlar

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
çok doğru diyorsun ama adamlarda biliyordur sorunlu olduguna para kazanıyorlar
Sorunlu olduğunu bildiklerine eminiz ama çözümünü bulsalar hemen yapmak isteyeceklerdir. Çünkü çok müşteri kaybediyorlar. Ogre RGB sorunsuz bir klavye olsaydı o fiyatta rakibi asla yok. Bilek destekli, yazılımlı, RGB...

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Sorunlu olduğunu bildiklerine eminiz ama çözümünü bulsalar hemen yapmak isteyeceklerdir. Çünkü çok müşteri kaybediyorlar. Ogre RGB sorunsuz bir klavye olsaydı o fiyatta rakibi asla yok. Bilek destekli, yazılımlı, RGB...
peki sorunsuz gelme ihtimali varmı şansa hiç sorun olmasa yoksa odamı bozuk gelıcek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,881
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom