Neler Yeni

Öneri Arkadaş Nedir Bu Klavye Sorunu?

ImToretto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,089
Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm. Hayırlı Forumlar.
"Arkadaş Nedir Bu Klavye Kıtlığı(Sorunu)"
- Mekanik Red Switch Klavye Alalım Diyoruz Biri Geliyor Ogre Öneriyor Kronik Sorunlu deniyor tamam diyoruz. Biri Geliyor Calypso'da pek bi sorun yok diyor gamepower alınmaz lanet olası marka deniyor. Biri Geliyor G213 Öneriyor Yeni Modellerinde Sıkıntı Var. Biri Geliyor Aoc öneriyor Gine Kronik Sıkıntılı
Uzun Lafın Kısası ve Akıllardaki Tek Soru :

ARKADAŞ BİZ HANGİ KLAVYEYİ ALACAĞIZ KLAVYESİZ Mİ KALALIM :D
Cidden Ben 3 Gündür Klavye Forumunda aktif olarak geziniyorum Ve araştırma yapıyorum kendime adam akıllı bi klavye bulamadım diğer arkadaşlara da adam akıllı bilek destekli red switch numlocklu klavye öneremedim.
Yanarım Yanarım 500 TL'ye adam akıllı klavye olmadığına yanarım.
Rampage bozuntusunu alırız , 10 gün sonra yok orası basmıyor yok burası basmıyor.
Gamepower Desen İllahlah geldi kısacası.
Aoc desen kafasına göre takılıyor.
G213 Kronik sıkıntılı
Mackay var oda numlocksuz

KLAVYE KALMADI ARKADAŞ KLAVYE Kalmadı.

Kısacası Birinin Poposuna Güvenip Bize Adam Akıllı Bi Uzun Kullanım Testi yapması lazım. Ne Youtube Kanalları bu işe adım atıyor ne de başka arkadaşlarımız.
Gerçi Türkiye'de durum vahim para kolay kazanılmıyor adam keyfi gidip gamepower ogre almaz bizim için denemez veya calypso.
Artık Youtube Kanallarına da güvenemez olduk sponsorluğu mu dersin dolandırıcılığı mı dersin tam f/p güzel bi klavye buldum diyorum bakıyorum yorumlara aa outemu switchli klavyede arıza çıktı.

Arkadaş Monster Pusat K3 Pro alayım dedim Red Switch modelinde kronik sıkıntı varmış ee garantiye gönderirim diyorum bilmiyorum.
Gamepower Calypso Alayım diyorum garanti varla yok arası bi halt olsa elimde patlicak

Bazı Arkadaşlarımız "ee Teknoloji bu Şans işi" diyecekler de arkadaş 500 400 TL az para değil gözünü seveyim yapma ya.

Benim Konuşacaklarım Bu Kadar yanlış olduğum veya yanlış düşündüğüm bi durum varsa Altta Belirtebilirsiniz.
Klavye Önerileriniz varsa Belirtebilirsiniz.
Red Switch Bilek Destekli Numlocklu.

Aslında klavye kıtlığı yok, gider Yurtdışından alırım ben.

Aslında klavye kıtlığı yok, gider Yurtdışından alırım ben.
Yurtdışından Alınır evet. Fakat Beklemek İstemeyen Kullanıcı Ne Yapacak. Ayriyeten Pek Bilek Destekli Red Switchli Numlocklu Klavye Göremedim.

Yurtdışından Alınır evet. Fakat Beklemek İstemeyen Kullanıcı Ne Yapacak. Ayriyeten Pek Bilek Destekli Red Switchli Numlocklu Klavye Göremedim.
Numlock'lu klavye almam olur biter :D
Bekleme süresi de o kadar uzun değil, max 3 haftada geliyor.

hocam klavye kıtlığı felan yok parasını basarsan istediğin klavyeyi alırsın

O fiyat bandındaki tüm red switch klavyelerde sorun çıkma ihtimali var bence. Sorun çıkarmayacak bir şey istiyorsanız cherry alın. Corsair k68 geçen hafta cuma günü 500e düştü. Hepsiburadanın 50₺ İndirimiyle omen encoder cherry brown switch 550₺'ye geliyor.

Hocam aynı sizin gibi düşünüyordum ben de. Sonra gidip Monster almıştım büyük hevesle çünkü çok önerilmişti, önerenler de haklıydı çünkü Blue Switch versiyonunda hiç sıkıntı yaşayan yoktu. Aldım 1 hafta sonra geri yolladım sonra yeni klavye yolladılar onu da 1 hafta sonra yollamak zorunda kaldım çünkü onda da aynı sorunlar çıktı. Yani anlayacağın 1 ayda toplasan 2 hafta kulanamadım klavyeyi. İade ettik tabi ki sonra başladık yine uzun uzun klavye araştırmalarına. Elde 25₺'lik klavye her an kablosu bozulacak ödev yapıyoruz, sınavlara giriyoruz. Birkaç ay geçti araştırmalar sonucunda güzel bir klavye bulduk ama kendi bütçemin üstündeydi. Sonra dedim lanet olsun paraya koydum üstüne 170 lira daha piyasada bilindik kaliteli switchli Hp Omen Encoder'i aldım. Neredeyse 1 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşanmadı ve zaten hissiyatından anlaşılıyor klavyenin sağlamlığı. İnşallah bir 5-6 yıl götürecek beni :D Velhasıl kelam hocam benden size öneri biraz paraya kıyıp güzel bir indirim yakalayıp, Cherry MX switch'li bir klavye satın almanız. Örnek olursak Hp Omen Encoder 570₺'ye kadar düşüyor. İtopya'da ve İncehesap'ta Corsair K68'de 499₺'ye kadar düşüyor. İşiniz zor hocam sizi çok iyi anlıyorum.

Numlock'lu klavye almam olur biter :D
Bekleme süresi de o kadar uzun değil, max 3 haftada geliyor.
3 Hafta Bekleyemem Ben Şahsen :D
Oda Senin Düşüncen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam klavye kıtlığı felan yok parasını basarsan istediğin klavyeyi alırsın
Hocam Herkes'te Para Bolluğu Yok Bildiğiniz Gibi. Kiminin 200 Tl si kiminin 500 Tl Si kiminin de bir klavyeye 1000 TL verebileceği vardır. Kişiden Kişiye Göre Değişir. 400 500 TL Bandında Pek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı sizin gibi düşünüyordum ben de. Sonra gidip Monster almıştım büyük hevesle çünkü çok önerilmişti, önerenler de haklıydı çünkü Blue Switch versiyonunda hiç sıkıntı yaşayan yoktu. Aldım 1 hafta sonra geri yolladım sonra yeni klavye yolladılar onu da 1 hafta sonra yollamak zorunda kaldım çünkü onda da aynı sorunlar çıktı. Yani anlayacağın 1 ayda toplasan 2 hafta kulanamadım klavyeyi. İade ettik tabi ki sonra başladık yine uzun uzun klavye araştırmalarına. Elde 25₺'lik klavye her an kablosu bozulacak ödev yapıyoruz, sınavlara giriyoruz. Birkaç ay geçti araştırmalar sonucunda güzel bir klavye bulduk ama kendi bütçemin üstündeydi. Sonra dedim lanet olsun paraya koydum üstüne 170 lira daha piyasada bilindik kaliteli switchli Hp Omen Encoder'i aldım. Neredeyse 1 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşanmadı ve zaten hissiyatından anlaşılıyor klavyenin sağlamlığı. İnşallah bir 5-6 yıl götürecek beni :D Velhasıl kelam hocam benden size öneri biraz paraya kıyıp güzel bir indirim yakalayıp, Cherry MX switch'li bir klavye satın almanız. Örnek olursak Hp Omen Encoder 570₺'ye kadar düşüyor. İtopya'da ve İncehesap'ta Corsair K68'de 499₺'ye kadar düşüyor. İşiniz zor hocam sizi çok iyi anlıyorum.
Çok Güzel Yazmışsınız Hocam. Bende Monster Alacağım Birde Ben Deneyeceğim Zaten Teknik Desteğine Güveniyorum. bir şey Olursa Sizin Gibi Geri Veririm. İndirim de Kovalayacağım Ama Sorun Şu Elimdeki Klavyenin Sesinden Bıktım Gece Evde Terlikle Kovalayacaklar Beni :D

Hocam Herkes'te Para Bolluğu Yok Bildiğiniz Gibi. Kiminin 200 TL si kiminin 500 TL Si kiminin de bir klavyeye 1000 TL verebileceği vardır. Kişiden Kişiye Göre Değişir. 400 500 TL Bandında Pek yok.
indirim kovalayarak kaliteli markaların klavyelerini alabilirsiniz bütçenize göre

Evet onu da düşünüyorum Mekanik Almasam Bile Aklımda Bi klavye var aslında Şuraya da Bir Atayım.
Asus Tuf Gaming Klavyesi.
asus tuf gaming k7 kullanıyorum bende indirimde 817tl ye aldım bildiğim kadarıyla aldığım klavyenin herhangi bir kronik sorunu yok alacağınız modeli iyice araştırın hocam kronik sorunu felan var mı diye indirim kovalayarak mekanik tuf klavye alabilirsiniz diye düşünüyorum

asus tuf gaming k7 kullanıyorum bende indirimde 817tl ye aldım bildiğim kadarıyla aldığım klavyenin herhangi bir kronik sorunu yok alacağınız modeli iyice araştırın hocam kronik sorunu felan var mı diye indirim kovalayarak mekanik tuf klavye alabilirsiniz diye düşünüyorum
Tamamdır Reis. Teşekkürler.

Geri