taylan kocak
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tşk biz uygun diye aldık **** bak ya oıafheoıdfhoaıdahfgeri vermene gerek yok kac yıllık klavyeki 1 yıl ıgecmise o klavye 150 130tl eder
tşk biz uygun diye aldık **** bak ya oıafheoıdfhoaıdahfgeri vermene gerek yok kac yıllık klavyeki 1 yıl ıgecmise o klavye 150 130tl eder
klavyeyi tam olarak 200 lirayatam olarak klavyeyi kaca aldınız kulaklık cok eski ve kac TL aldiniz klavye sadece
kacıncı yılında ?klavyeyi tam olarak 200 liraya
dediki 1 yıl içinde getir bişey olursa biz sattık bazı pcleriklavyeyi tam olarak 200 liraya
aynı soruyu sorcaktım bende anlayamdimkacıncı yılında ?
kronik sorunlu almayın bende aldım d tuşu falan çalışmıyordu 2 3 hafta sonranasıl iyi mi? bu klavye
çok az kullanmışlar pc lerri satmışlar koradan yerleri küçükmüş başka klavyelerde vardı assetco diye onu almadık ısınamadıkkacıncı yılında ?
hocam kalvye 1 yıllıksa o kalvyenin etcegi fiyat max 150tl orta 130tl eder sıfırını almak daha mantıklı yanınada medusa alinabilirdidediki 1 yıl içinde getir bişey olursa biz sattık bazı pcleri
daha yani harfler uzerindeki harfler silinmemiş bileaynı soruyu sorcaktım bende anlayamdim
gule gule kulanın o zaman sıkıntı cıkarsa geri goturundaha yani harfler uzerindeki harfler silinmemiş bile
2. el kulaklık nedir be hocam adamın kulak pislikleri bile vardır içinde ıyy :Ssaol geri veremmi ama indirim olmuş sayfada normali 240 gösteriyo
tmm başkangule gule kulanın o zaman sıkıntı cıkarsa geri goturun
bende dedim abim zorladı eve gelir gelmez mikro bezle kolanya döküp temizledim sonra butun tuşları çıkardım içinde pislik yoktu geri taktım kulaklığıda kolanyaladım2. el kulaklık nedir be hocam adamın kulak pislikleri bile vardır içinde ıyy :S