Neler Yeni

Game satış dava açacağını söylüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
hesabi teslim aldiktan sonra hesabin sorumlulugu alicida diye biliyorum eger sizlik bir durum yoksa zaten sucsuzsaniz bosuna odeme yapmayın 5 bin dolar falanda hikaye senin caldigina dair suc atabilmesi için oyun sirketinden kesin kanıt niteliginde veriler alinması gerek fakat valorantta hesap satisi yasak oldugundan boyle bir yardimda bulunmazlar

Reindi

80+ Silver
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
kaç para hesap geri gönder gitsin iade et veya değmez

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
fsek denen bir kanun var bilirkişi inceliyor eğer ki geri alınırsa sen site sözleşmesini kabul etmiş olduğun için sorumluluk sana kalıyor o 5000 dolar kısmı geçerli olduğunu düşünmüyorum ama belli bir tutarı ödetirler dosya avukatlık masrafları ekstra senden istenen tutarı ekler oranlar kaç bilmiyorum ama 1000tl ödemen varsa suçlu bulunursan 2000 3000e kadar yolu var

Hamit_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdulhamit Çoşkun
Alan kişinin sorumluluğunda. 2 gün sonrada çalıntı çıksa bile hiçbir dava açamazlar.
benindi artık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

fsek denen bir kanun var bilirkişi inceliyor eğer ki geri alınırsa sen site sözleşmesini kabul etmiş olduğun için sorumluluk sana kalıyor o 5000 dolar kısmı geçerli olduğunu düşünmüyorum ama belli bir tutarı ödetirler dosya avukatlık masrafları ekstra senden istenen tutarı ekler oranlar kaç bilmiyorum ama 1000tl ödemen varsa suçlu bulunursan 2000 3000e kadar yolu var
hesap 250tl idi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benindi artık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap 250tl idi
Hiçbir problem çıkmaz, rahat ol. Alan kişi metinde tüm sorumluluğu alıyor. Hiçbir işlem yapamazlar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Diyarhan
Şimdi ben hesap alsam ve arkadaşıma çaldırsam parayı geri mi alıcağım. Böyle sistem mi olur.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Uygunsuz Dil
Dostum dava açmak basit ama seni bu kadar kolay suçlayabilecekler mi sence ? Ellerinde senin hesabı geri aldıklarına dair herhangi bir delil vs var mı ? Herhangi bir delil sunmadan ne hakla sana hesabı çaldın diyebilirler ? Bu davadan bir bok çıkmaz rahat ol.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne biliyim kanka tc falan varya şimdi
Ben 3K fiyata hesap sattım. Adam 2 ay sonra satarken çaldırmış. İlk sahibi olduğum için ben geri aldım. Sırf vicdanı sorumluluktan dolayı geri verdim. Müşteri temsilcisi siz sattıktan sonra tüm sorumluluk ondadır ve tüm riskleri göze alarak satın almaktadır, verip vermemek size kaldı dedi. O yüzden hiçbir problem çıkmaz, rahat ol.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
Sana bişi olamz

WhoCares

80+ Gold
adam mahkemeye verirse avukat masrafı vs bi ton şey çıkcak en iyisi parayı iade edip uğraşmamak
eğer dava durumu olursa karşı dava açarsın tazminat davası kazanirsan dava masraflarını ve avukat masraflarını karşı taraf öder ona takılma hem öyle her dava açarım diyende açamaz masraflı işler :kekw::kekw:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom