Neler Yeni

Game satış steam hesabı alan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
Beyler game satışta 3 adet oyunlu hesap 25 tl diyo bundan alanınız hiç oldumu süreç nasıl işliyor anlatırmısınız

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
anlatam ben 60 TL'ye almıştım geçen sene fotoları göndericeğim

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
aldıktan sonra para hemen karşı tarafa geçmiyor ilk olarak onaylanması gerekiyor karşı taraf onaylayınca süreç başlıyor
mesajlaşmayı sakın wp falan deme site üzerinden mesajlaş ilk e-posta verilir
sonra steam ad şifre guard devre dışıdır zaten aktif eder hesabı onaylarsın süreç bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoları bulamadım ama şunu buldum
yok tekrar alınma gibi bir şey olmuyor zaten onayladığında direk şifre falan değiştirirsin sorun çıkmaz

geri alınırsa sslerle beraber desteğe yaz sorun çıkatmıyorlar onun mağazası banlanır zaten kimse mağaza banlanmasını istemez

Ekler

• Screenshot_87.png
    Screenshot_87.png
    45.7 KB · Hit: 60

xarsieu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
.
aldıktan sonra para hemen karşı tarafa geçmiyor ilk olarak onaylanması gerekiyor karşı taraf onaylayınca süreç başlıyor
mesajlaşmayı sakın wp falan deme site üzerinden mesajlaş ilk e-posta verilir
sonra steam ad şifre guard devre dışıdır zaten aktif eder hesabı onaylarsın süreç bu şekilde

fotoları bulamadım ama şunu buldum
yok tekrar alınma gibi bir şey olmuyor zaten onayladığında direk şifre falan değiştirirsin sorun çıkmaz

geri alınırsa sslerle beraber desteğe yaz sorun çıkatmıyorlar onun mağazası banlanır zaten kimse mağaza banlanmasını istemez
Bende valorant hesabı satmayı düşünüyorum ama parayı nasıl çekerim banka hesabım yok

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Bende valorant hesabı satmayı düşünüyorum ama parayı nasıl çekerim banka hesabım yok
satmak cidden zor mağazanı ilk onaylatman gerek zaten işbirliği ypmazsan işkence %30-%40 arası komisyon alıyorlar

çekemezsin yarın git ve bir banka hesabı açtır eğer hesap adı başka kişiye aitse onun adına açman gerek satış yaptığım için söylüyorum

xarsieu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
.
satmak cidden zor mağazanı ilk onaylatman gerek zaten işbirliği ypmazsan işkence %30-%40 arası komisyon alıyorlar

çekemezsin yarın git ve bir banka hesabı açtır eğer hesap adı başka kişiye aitse onun adına açman gerek satış yaptığım için söylüyorum
hm sıkıntı işmiş hesabı zaten zar zor 200 liraya satsam yarısını alıcak yani değmez usta

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
hm sıkıntı işmiş hesabı zaten zar zor 200 liraya satsam yarısını alıcak yani değmez usta
ayn ama yok 100 hesap var dersen mantıklı senin kararın ben tek ilan için katlanmıştım pubg mobil hesabı satmıştım

Hermitus

80+ Bronze
Beyler game satışta 3 adet oyunlu hesap 25 TL diyo bundan alanınız hiç oldumu süreç nasıl işliyor anlatırmısınız
ben 25'e 3 oyun değilde tek mafia def. olan hesap almıştım 3 TL'ye. biraz oynadım sonra hesap patladı. satıcı iyi biriydi para iadesi yaptı. şuan ihtiyacım yok ama alırsam 25'e 3 oyun paketlerinden alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
ben 25'e 3 oyun değilde tek mafia def. olan hesap almıştım 3 TL'ye. biraz oynadım sonra hesap patladı. satıcı iyi biriydi para iadesi yaptı. şuan ihtiyacım yok ama alırsam 25'e 3 oyun paketlerinden alırım.
işte bende alcamda hesaplar patlarmı diye korkuyorum

Hermitus

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,573
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444