🔥İndirim Game stick lite 236 TL aliexpress

Hesap blokesi olayı yüzünden sipariş vermiyorum şuanda Tekrardan ilk sipariş indirimi için ne yapmam gerek? farklı cihazdan mı satın almalıyım bloke yememek için.
Yüksek ihtimalle ip ban yemişsindir, modemini kapatıp aç veya hücresel veriden al. Tarayıcı çerezlerini sıfırla mümkünse farklı tarayıcıdan al

Yüksek ihtimalle ip ban yemişsindir, modemini kapatıp aç veya hücresel veriden al. Tarayıcı çerezlerini sıfırla mümkünse farklı tarayıcıdan al
Ban yemedim. Bloke yememek için nasıl tekrardan ilk sipariş indirimini kullanabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.

Ban yemedim. Bloke yememek için nasıl tekrardan ilk sipariş indirimini kullanabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.
Yeni hesap açıp kullanabilirsin dilediğin kadar ancak tc sınırına dikkat etmen gerekiyor aylık 3 ürün hakkın vardı sanırım 5 te olabilir tam emin değilim

Yeni hesap açıp kullanabilirsin dilediğin kadar ancak tc sınırına dikkat etmen gerekiyor aylık 3 ürün hakkın vardı sanırım 5 te olabilir tam emin değilim
2 tane z11 klavye sipariş ettim birde bunu sipariş vericem umarım ban veya bloke yemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siparişi iptal ederlerse veya bloke yerse para geri geliyor mu karta?

2 tane z11 klavye sipariş ettim birde bunu sipariş vericem umarım ban veya bloke yemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siparişi iptal ederlerse veya bloke yerse para geri geliyor mu karta?
Bloke yemezsin yüksek ihtimalle, paranı yatırırlar öyle bir durum olursa

Kolları bilgisayara takarak normal kol gibi kullanabiliyoruz değil mi?

Hocam çok hoşuma gitti acaba alsak gümrük gibi bir şey olurumu ilk defa alacağım burdan. Ekstra ücret çıkarmı?
Olmaz hocam rahat ol almak istiyen arkadaşlar alsın türkiyede 500 den aşağı yok ben almadım fakat ürün geldiğinde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Olmaz hocam rahat ol almak istiyen arkadaşlar alsın türkiyede 500 den aşağı yok ben almadım fakat ürün geldiğinde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
İndirim bitmiş hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,684
Üyeler
184,477
Son üye
ferhat8634
Geri