Ldrago
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 165
laz uşağu oyunda diye oyun kanalı açcan napcanstandı da olsa alırdım he bunu alıp napcaz yoksa :S

laz uşağu oyunda diye oyun kanalı açcan napcanstandı da olsa alırdım he bunu alıp napcaz yoksa :S
arkadas bunun standlısını almıştı ama daha düşük modeli sanırım cocuğun sesi kimliği değişti Bende arayıştayım böyle bu marka en uygunu sanırım ama standı yok alıp tavandan aşşa assam olurmukilaz uşağu oyunda diye oyun kanalı açcan napcan![]()
shure sm7b çakması sesi silindir kısmın ucundan alıyor stand lazım yani yatay bir şekilde düzgün performans alamazsın. A6neo dan daha iyi ama fiyat farkı fazla yayın falan yapılmayacaksa A6 işini görürdü tercih meselesi tabi bilemem.arkadas bunun standlısını almıştı ama daha düşük modeli sanırım cocuğun sesi kimliği değişti Bende arayıştayım böyle bu marka en uygunu sanırım ama standı yok alıp tavandan aşşa assam olurmuki![]()
Torunlarında stand ilexkulanilan var bulunabilir sitandıKutu içeriğine baktım, stand mevcut değil. Uyumlu standı nereden bulurum bilmiyorum. Kol standı için aparat da vermişler ama alelade bir kola takılır mı bilgim yok. Ürün için "uyumlu" diye satılan herhangi bir stand da yok galiba.
Link varmıHepsiburada'daki 300tllik lastvoice stand uyar büyük ihtimalle. Uç kısmına bakınca anladım bende var.
Link varmı