🔥İndirim GameBooster 23.8" 100Hz 1ms Fast IPS Fhd // 2.469 TL

Şu an monitör ihtiyacım var idareten bunu alıp daha sonra 2. monitör olarak kullanmayı düşünüyorum. Alınır mı?

Şahsen tavsiye etmem markadan dolayı ama üstüne 2k daha ekleyip daha iyi markalı monitörler alamıyorsan bunu alabilirsin idare etmelik kullanılabilir.
2k ekle diyorsun da monitör zaten 2k 😄 2 katı fazla para vermeye gerek yok 2. Monitöre. İdarelik olarakta ana monitör kullanılır herhalde

2k ekle diyorsun da monitör zaten 2k 😄 2 katı fazla para vermeye gerek yok 2. Monitöre. İdarelik olarakta ana monitör kullanılır herhalde
2k monitör için çok para değil. Oled monitörler en az 15-20k zaten. Sorun yaşamak istemiyorsan 2k verirsin o sana kalmış. Arkadaşın bütçe sıkıntılıysa bunu alır geçer. Hem "alamıyorsan" dedim fark ettiysen zaten. :D

Son düzenleme:
Bu fiyata bir şey beklenmez ama Gamebooster önermem

Şahsen tavsiye etmem markadan dolayı ama üstüne 2k daha ekleyip daha iyi markalı monitörler alamıyorsan bunu alabilirsin idare etmelik kullanılabilir.
Ben de markadan dolayı çok sıcak değilim hocam ancak bütçe olarak da elimde pek bir şey kalmadı ya bunu alacağım ya da 1 ay daha maaşı bekleyip, daha kaliteli bir monitör alıp, onu idareten kullanıp daha sonra yine 2. monitör olarak kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,939
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri