Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gamebooster 280hz İPS 3.350₺

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Arkadaşlar satıcı aradı yanlış girdik diyor. İade etmemi istiyor elimizde yok diyor. Ne yapayım?

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Arkadaşlar satıcı aradı yanlış girdik diyor. İade etmemi istiyor elimizde yok diyor. Ne yapayım?
Ürün ellerinde vardır bence ama vicdan meselesi bence, sonuçta o fiyatı giren kişilerde sıradan insanlar işinden olma durumu söz konusu. Senin vicdanına kalmış bir durum bence.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İade etmezseniz alırsınız bence ürünü, satıcıyı zorlayacak bir fiyat farkı yok ortada. Stok olmaması durumunda ne gibi haklarınız oluyor onu bilmiyorum, muadili ile değişim olabilir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,245
İsim
Diyarhan
Alana hayırlı olsun 280hz panel için mük fiyat denk gelsem ben alırdım.

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
İade etmezseniz alırsınız bence ürünü, satıcıyı zorlayacak bir fiyat farkı yok ortada. Stok olmaması durumunda ne gibi haklarınız oluyor onu bilmiyorum, muadili ile değişim olabilir.
Bende öyle düşündüm ama bilemedim. Adamların dükkanıda evime yürüyerek 16 dk kapıya dayanmasınlar 😁

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018

Aynı panel adını yanına "24G2ZU", "XG249CM", "XG2431" ekleyip Google'da aratarak doğrulayabilirsin.

Paneli öğrenmek için ya monitörün Factory Menüsüne gireceksin ya da içini açıp fiziksel olarak bakacaksın. Gamebooster'ın bu paneli kullandığını da bu konu devamında öğrendik.
Peki xg2431 kadar iyi motion blur performansına sahip değil demi veya motion blur açma kapama ayarına birde Dell g2524h paneli hakkında bir bilgin var mı fiyat aralığını düşüncek olursak en mantıklısı hangisi gamebooster xg2431 Dell? Sen olsan hangisini alırdın

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
benden başka sipariş eden yok mu bu fiyattan

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
boş boş konuşma konuşan birisi olarak keşke 1 tane daha alsaydım diyorum bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 1 sene once nerdeyse 4400 TL gibi bir fiyata aldım bu fiyata beleşşşş kaçırdım görsem alırdım valla :D
bir görüşün veya yorumun varsa bunu saygı çerçevesinde yapmak gibi zorundalığın var terbiyeni bil insan gibi konuş

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
bir görüşün veya yorumun varsa bunu saygı çerçevesinde yapmak gibi zorundalığın var terbiyeni bil insan gibi konuş
terbiyeliyim ne küfür ettim ne de argo konuştum yani okuma yazman var mı senin boş boş konuşmayin demek argo mu oluyor güzel kardesim ?

Top Bottom