etmez etmwz bende alıcam yakın zamandaAldım bakalın 2. Monitör olarak. Fps falan oynamak için iyi olur diye düşünüyorum. İnşallah pişman etmez
bu model kötü deyil incelemeside yapıldı paneli sağlam bir kişinin yorumuna göre asusla aynı bi model panel kullanıyormuş.gamebooster alınır mı hacı nabıyonuz bu konu ne
beni kimse gameboosterin iyi ürün yaptığına inandıramaz .dbu model kötü deyil incelemeside yapıldı paneli sağlam bir kişinin yorumuna göre asusla aynı bi model panel kullanıyormuş.
knk saçmalama markaya göre yapmayın yeter muq fp ürım bugamebooster alınır mı hacı nabıyonuz bu konu ne
bilmiyorum valla5000tl ye 500 TL maximum kart indirimi detayını göremiyorum. Geçerli mi?
bilmiyorum valla5000tl ye 500 TL maximum kart indirimi detayını göremiyorum. Geçerli mi?
arkadaşlar ips panelde ghosting olamaz şunu anlamıyomusunuzGamebooster'ın ucuz ama yüksek hzli monitörlerini iyi araştırın. Zamanında alacak monitör araştırırken ghostingle ilgili çok şikayet görmüştüm ve artı olarak youtubedaki inceleme videolarının hepsi yoruma kapalı, bu da beni aşırı işkillendirdi. Ama dediğim gibi bu monitör iyidir veya kötüdür diye fikrim yok, araştırın pişman olmayın sonra.