Neler Yeni

Gamebooster G76K Attack Alınır MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ENES AYGÜN
Arkadaşlar donanım arşivininde kanalda tanıttığı g76 attack alınır mı? mekanik alamam okadar bütcem yok ama hisli alabilirim buda gerçek hisliymiş sanırım alınır mı?

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Ben kullanıyorum gayet güzel ama sesi bir tık ince ve kulağa rahatsızlık veriyor gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ENES AYGÜN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu almanızı öneririm
Kanka onuda biliyorumda çok sessiz be izledim incelemelerini .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum gayet güzel ama sesi bir tık ince ve kulağa rahatsızlık veriyor gibi
Ne zamandır kullanıyorsun bir sıkıntısı oldumu sana ve ben sesini videodan beğendim red switchi andırıyo.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar donanım arşivininde kanalda tanıttığı g76 attack alınır mı? mekanik alamam okadar bütcem yok ama hisli alabilirim buda gerçek hisliymiş sanırım alınır mı?

alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ENES AYGÜN
alınmaz
Bunada baktım ama bana bi tık pahalı geldi membran klavyeye göre.

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Kanka onuda biliyorumda çok sessiz be izledim incelemelerini .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zamandır kullanıyorsun bir sıkıntısı oldumu sana ve ben sesini videodan beğendim red switchi andırıyo.
bir zaman kullandıktan sonra red switch sesi gidiyor maviye dönüyor :D harbiden garip bendebir sıkıntı olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ENES AYGÜN
bir zaman kullandıktan sonra red switch sesi gidiyor maviye dönüyor :D harbiden garip bendebir sıkıntı olmadı
Kanka şey almaya karar verdim ya kb857l hem yabancılarda öneriyodu hem türklerde gamenote kalitesiz satmaz diyolardı öneriyolardıda hem mekanik hem blue switch tam istediğim gibi switchlerinin diğer pahalılar gibi kaliteli olmadığını biliyorum ama fiyatına göre öneriyolar .

Top Bottom