Alınmaz, bütçe nedir?Gamebooster ga241 alınır mı kullananlardan yardım istiyorum
alınabilir msi monitör 3-3.5 Olmuş Bunu Alabilirsin ArtıkGamebooster ga241 alınır mı kullananlardan yardım istiyorum
2-3k arası daha fazla bütçeyi alamam zaten çok aştımAlınmaz, bütçe nedir?
bu monitörü alacağıma gider hayır kurumuna yetimlere bağış yaparım daha iyi lütfen bilmiyorsanız yorum yapmayın.alınabilir msi monitör 3-3.5 Olmuş Bunu Alabilirsin Artık
biraz bekle bütçe arttır 2-3 k tatmin edici bir performans alamazsınız2-3k arası daha fazla bütçeyi alamam zaten çok aştım
gayet de biliyorum ama alınmaması için bi sebep var mı 2.5 k ya ?bu monitörü alacağıma gider hayır kurumuna yetimlere bağış yaparım daha iyi lütfen bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Alınmaz.Gamebooster ga241 alınır mı kullananlardan yardım istiyorum
Bilseydin bu yorumu yapmazdın dostum benim üzerine biraz daha para koyulur kaliteli bilindik markadan alınırgayet de biliyorum ama alınmaması için bi sebep var mı 2.5 k ya ?
gamebooster f/p kalıyor bu fiyat bantlarında ve bu fiyata daha iyisini bul da görem hadi üstüne dün abdullah bile 2450'ye paylaştı aynı özellikleri (bu ips abdullahınki VA'dı bide) Ona bir şey Yok Buna Kötü Aynen KardeşimBilseydin bu yorumu yapmazdın dostum benim üzerine biraz daha para koyulur kaliteli bilindik markadan alınır