Neler Yeni

gamebooster ga241 monitör alınır mı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
O markanın da ne olduğu belli değil. İyi bir marka değil yani.
ya tamam hocam tamam en iyi markadan anlayan sizsiniz tamam asus msi sponsorluk versin size ölene kadar savunun tamam gidin hatta 10 k lık asusu monitöre f/p felan diyin koş hadi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
O markanın da ne olduğu belli değil. İyi bir marka değil yani.
En azından global ve düzgün bir marka. Türkiyede yeni diye ne olduğu belli olmayan bir marka demek doğru olmaz. Her bilmediğinize, denemediğinize kötü derseniz hata etmiş olursunuz

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
ya tamam hocam tamam en iyi markadan anlayan sizsiniz tamam asus msi sponsorluk versin size ölene kadar savunun tamam gidin hatta 10 k lık asusu monitöre f/p felan diyin koş hadi
Hakaret edip, şu forumdan ban yiyip ömrüm hayatım boyunca girmemek istiyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
et de o zaman girme hadi laf değil icraat yap az :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından global ve düzgün bir marka. Türkiyede yeni diye ne olduğu belli olmayan bir marka demek doğru olmaz. Her bilmediğinize, denemediğinize kötü derseniz hata etmiş olursunuz
hatalarının farkında değiller zaten hem suçlu hem güçlüler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın ban yedi zaten c4 yazdığı için darısı sana :D

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Marka takıntım yok, BlitzWolf marka klavye kullanıyorum. @GalaxySal450 dışında benden çok DIERYA klavye öneren yoktur. Bu forumda hayvan gibi övülen ROG Keris çöpü yerine Darmoshark, Endgame, VGN öneriyorum ve yakında Endgame Mouse alacağım. Rampage, GamePower önermek yerine GameNote, Aerocool öneriyorum. Herkesin fanı olduğu ve berbat ürünler üreten SteelSeries'ten nefret ediyorum. Monitörüm Gigabyte, AMD kart kullanıyorum. Kısacası marka takıntım yok, sadece sizin gibi ilk günden elde kalacak ürünler önermiyorum. Bu arada ban yiyen kişi arkadaşım falan değil.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Marka takıntım yok, BlitzWolf marka klavye kullanıyorum. @GalaxySal450 dışında benden çok DIERYA klavye öneren yoktur. Bu forumda hayvan gibi övülen ROG Keris çöpü yerine Darmoshark, Endgame, VGN öneriyorum ve yakında Endgame Mouse alacağım. Rampage, GamePower önermek yerine GameNote, Aerocool öneriyorum. Herkesin fanı olduğu ve berbat ürünler üreten SteelSeries'ten nefret ediyorum. Monitörüm Gigabyte, AMD kart kullanıyorum. Kısacası marka takıntım yok, sadece sizin gibi ilk günden elde kalacak ürünler önermiyorum. Bu arada ban yiyen kişi arkadaşım falan değil.
Kendin Diyorsun 'Bu forumda hayvan gibi övülen ROG Keris çöpü yerine' Yani Forumda Her Önerilen İyi Olmadığı Gibi Her Önerilmeyeninde Kötü Olduğu Anlamına Gelmiyor Bu Senin Düşüncen Sen Sevmessin Mesela ROG Keris'i Ama Bir Başkası Sever Tercih Meselesi Bu Yüzden Her Şeye Laf Atmaya Çakmaya Gerek Yok :D Diğer Arkadaş Böyle Yaptı Banını Yedi Oturdu Zaten Sakin Düzgünce Konuşsa Bunların Hiç Biri Olmicaktı Zaten

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Üstüne 300 500 koy şunu al demekle olmuyor. Kimin bütçesi ne kadar ise o ayarda ürünler önermeye dikkat edin. Yazdığım yoruma gülücük koyan arkadaşların parlak farklı monitör fikirleri varsa yorumlar herkese açık.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Üstüne 300 500 koy şunu al demekle olmuyor. Kimin bütçesi ne kadar ise o ayarda ürünler önermeye dikkat edin. Yazdığım yoruma gülücük koyan arkadaşların parlak farklı monitör fikirleri varsa yorumlar herkese açık.
kanka diğerleri anlamıyor işte benle tartışıyorlar ve ellerine geçen bir şey yok bak ban yedi yediğiyle oturdu boş boş benle uğraştı ne gerek vardı şimdi ban yemeye mesela :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,766
Üyeler
164,377
Son üye
potther12
Top Bottom