asus tuf gaming vg249q1aGamebooster GB-2409FF model monitör alınır mı? 3 bin TL civarı bütçem var. Önerileriniz varmıdır?
Bütçemi 700 TL aşıyor hocam maalesef o seviyeye çıkamam şuan için.asus tuf gaming vg249q1a
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bundan bahsediyorumBütçemi 700 TL aşıyor hocam maalesef o seviyeye çıkamam şuan için.
Hocam bu üründe 450 TL aşıyor o kadar da çıkamam maalesef
Hocam bir de şu monitörü gördüm bu nasıldır? https://www.teknosa.com/acer-nitro-...z-oc-1-ms-vrb-hdmi-dp-led-monitor-p-785791217![]()
ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q1A 165Hz 1ms FreeSync 1080p IPS LED Oyun Monitörü - ASUS
VG249Q1A - 9.733 TL 'den başlayan fiyatları, hızlı teslimat ile güvenli alışveriş Vizyon Bilgisayar'da!www.vizyonbilgisayar.com
150TL Fazla verip alın bence. Sonuçta bir kere alıyorsunuz düzgün bir şey bakın. VizyonBilgisayar sitesi güvenli bir sitedir. N11 , Trendyol , Hepsiburada mağazaları var ve bu monitörü satıyorlar fakat orada alınan komisyonlardan dolayı daha pahalı fiyattan satmak zorundalar kar marjını korumak için. Kendi Sitelerinde 3.288TL
civarı dedin diye önerdim.Hocam bu üründe 450 TL aşıyor o kadar da çıkamam maalesef![]()
Hocam, zaten öyle bir imkanım olsa bende bu çözümden yana olurum. Şu an kullandığım monitör gerçekten çok eski ve artık göz kanatmaya başladı. Ayrıca para biriktirmeye çalışsam alacağım monitör de pahalanacak. Ondan dolayı acele ediyorum zaten.Biraz biriktir kalitelisini al acele etme bence .
Gamebooster ı hiç kullanmadım videolarına bak ilk önce araştır bence .Hocam, zaten öyle bir imkanım olsa bende bu çözümden yana olurum. Şu an kullandığım monitör gerçekten çok eski ve artık göz kanatmaya başladı. Ayrıca para biriktirmeye çalışsam alacağım monitör de pahalanacak. Ondan dolayı acele ediyorum zaten.
kullanıyorum hocam bence guzel cıdden yanı oyun oynuyorum fılm falan ızlıyorum cıdden ıyıGamebooster GB-2409FF model monitör alınır mı? 3 bin TL civarı bütçem var. Önerileriniz varmıdır?