GameBooster GB-2428FF Alınır Mı?

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
GameBooster GB-2428FF alınır mı? yoksa lenovo g24-20 mi tercih edeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin ne ?

280hz ips monitörün bu fiyatta olması beni de uzun zamandır şaşırtıyor. Cidden alınır mı? Ghosting sorunu vs olur mu? Parasını hak eder mi?

280hz ips monitörün bu fiyatta olması beni de uzun zamandır şaşırtıyor. Cidden alınır mı? Ghosting sorunu vs olur mu? Parasını hak eder mi?
Evet banada değişik geliyor

Hiç cevap alamamak üzdü

Bana kalırsa Lenovo. Evet 280 hz olması güzel ama şu an Lenovo G24-20 var bende o bile yetiyor. Panel konusunda Gamebooster IPS panel olabilir fakat çok kaliteli bir panel kullandığını düşünmüyorum çünkü özelliğine göre çok ucuz, daha çok Va panele yakın renkler verir büyük ihtimal. G24-20 al hem diğer oyunlarda, hem film izleme konusunda hem de CSGO gibi rekabetçi oyunlarda üzmez, 165 HZ gayet yeterli, yüksek ranklar için de.

Bana kalırsa Lenovo. Evet 280 hz olması güzel ama şu an Lenovo G24-20 var bende o bile yetiyor. Panel konusunda Gamebooster IPS panel olabilir fakat çok kaliteli bir panel kullandığını düşünmüyorum çünkü özelliğine göre çok ucuz, daha çok Va panele yakın renkler verir büyük ihtimal. G24-20 al hem diğer oyunlarda, hem film izleme konusunda hem de CSGO gibi rekabetçi oyunlarda üzmez, 165 HZ gayet yeterli, yüksek ranklar için de.
Peki hocam coil whine var lenovoda diyorlar doğrumu?

Birde bunuda önerdiler nasıldır bumu lenovami sizce

Sakın alayım deme bunu, ismi bile beli değil.
Kaldı ki lenovo daha ucuz.
https://www.n11.com/urun/lenovo-g24...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Evet Coil Whine var fakat öyle sesli bir şey değil, kulağını kabloya dayayınca anca duyuyorsun. Kaliteli monitör, tavsiye ederim.

Geri