- Konu Sahibi Konu Sahibi
actım zaten hocam onu konustuk sadece kasayı biraz daha detaylı konusmak icin bu konuyu actımKonu açsanız daha yararlı olur bu sistem alinir mi diye
actım zaten hocam onu konustuk sadece kasayı biraz daha detaylı konusmak icin bu konuyu actımKonu açsanız daha yararlı olur bu sistem alinir mi diye
sıcaklıklar nasıl ve psu lu muBu bütçeye SPEC delta RGB öneririm kullanıyorum memnunum
hocam eğer alırken orda kasayı değistirebilirsem spec delta ile değistirmek istiyorum inşallah halledebilrim yoksa sonradan sat al garanti kapsamı fln filan ugrasmak zorBu bütçeye SPEC delta RGB öneririm kullanıyorum memnunum
Evet psulu sıcaklığı çok yükselmiyorsıcaklıklar nasıl ve psu lu mu
Ne alıyorsunuz hocam link varmıhocam eğer alırken orda kasayı değistirebilirsem spec delta ile değistirmek istiyorum inşallah halledebilrim yoksa sonradan sat al garanti kapsamı fln filan ugrasmak zor
mesela hangi oyunda gpu ve cpu kaç dereceEvet psulu sıcaklığı çok yükselmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alıyorsunuz hocam link varmı
https://www.itopya.com/jaho-pro_h16539 ryzen 5 5500 e yükseltip alıcagım hocamEvet psulu sıcaklığı çok yükselmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alıyorsunuz hocam link varmı
Bilmiyorum hocam şu an evde değilim ama internette vardır testlerimesela hangi oyunda gpu ve cpu kaç derece
tamamBilmiyorum hocam şu an evde değilim ama internette vardır testleri
80+ ürünün güvenillirliği hakkında bir sertifika değildirhocam 80+ diyor kötümü ya niyetlendim bu kasaya alıcam yarın
Güzel sistemmiş hocam şimdiden hayırlı olsun ama arayın itopyayı belki değişmezler kasayıhttps://www.itopya.com/jaho-pro_h16539 ryzen 5 5500 e yükseltip alıcagım hocam
sağ olunGüzel sistemmiş hocam şimdiden hayırlı olsun ama arayın itopyayı belki değişmezler kasayı
hocam sistemi alıp sonra kasayi satıp bunlardan birini al fln hem uzun hem garanti fln gider bilmiyorum ya80+ ürünün güvenillirliği hakkında bir sertifika değildir
ürünün verimliliği ile ilgilidir
verimlilik konusunda kendini kanıtlayan sertifikaya hak kazan firmaların ürünleri bununla odaklı güvenilir ürün üretseler de
her 80+ güvenilir değildir
ürüne gelirsek
güvenilirlik olarak üst düzey bir ürün değil
ama turbox izoly foem sınıfı kadar düşük bir sınıf ta değil
bütçe olarak üst limitin attığın ürün limitinde ise
bunlara da bir bak derim
![]()
Aerocool Ore Saturn 600W 80+ Bronze 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS-680) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool Aero One Frost 600W 80+ Bronze Güç Kaynaklı, Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost 600W 80+ Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart...www.teknobiyotik.com
Rica ederimsağ olun