nihatcebi
80+
Dahası
Bugün benimde elime geçecek bakalım nasıl bir şey bekliyor beni :d Kargo geldiğinde geri dönüş yaparım.
Hocam sizdede aynı problem çıkarsa soylermisiniz bende ona göre alıcağım monitörüBugün benimde elime geçecek bakalım nasıl bir şey bekliyor beni :d Kargo geldiğinde geri dönüş yaparım.
Tabii ki. Geri dönüş yapacağım.Hocam sizdede aynı problem çıkarsa soylermisiniz bende ona göre alıcağım monitörü
Bende merak ediyorum sonuç ne olacak umarım bana gelen ürün sorunludur da genel olarak iyi bir ürün çıkar. Elinizde başka monitör var mı kıyaslamak için?Bugün benimde elime geçecek bakalım nasıl bir şey bekliyor beni :d Kargo geldiğinde geri dönüş yaparım.
bilemedim hocam son arkadaşta almış ondada cıkarsa mağazaya gidip bakarım ona göre satın alabilirim
Evet, Rampage RM-344 IPS 144Hz modeli var. Kıyaslayacağım.Bende merak ediyorum sonuç ne olacak umarım bana gelen ürün sorunludur da genel olarak iyi bir ürün çıkar. Elinizde başka monitör var mı kıyaslamak için?
Maksat deneme olsunYazdıklarımda fazla yoktur eksik vardır belki şu an almanızı tavsiye etmem açıkçası.
Alıp memnun olmayan hanesine +1 yazalım hemenHocam ben magazada gormustum gayet iyiydi renkleri yuzde 100 segb destekli paneli eminmisin bu kadar kotu olduguna
Konu açtım bakabilirsiniz.Hocam sizdede aynı problem çıkarsa soylermisiniz bende ona göre alıcağım monitörü
Konu açtım hocam bakabilirsiniz.Bende merak ediyorum sonuç ne olacak umarım bana gelen ürün sorunludur da genel olarak iyi bir ürün çıkar. Elinizde başka monitör var mı kıyaslamak için?