Çözüldü✓ GameBooster NITRO 240 ARGB alınır mı?

Alınmaz, fason ürün.

Bu bütçelere varmı peki önerebileceğiniz? 300-400 civarı rainbow olmayan kule tipi soğutucuda olabilir

Alınır gayet güzel ürün.

Yorum yaparken keşke sebep söyleseniz. İyi veya kötü demek işe yaramıyor. Ürün hakkında bilginiz yoksa yorum yapmayın lütfen.

11400f için sıvı soğutma gerekmez ayrıca bu ürün iyi değil
Hava soğutma almanız yeterli

Bu bütçelere varmı peki önerebileceğiniz? 300-400 civarı rainbow olmayan kule tipi soğutucuda olabilir

O fiyat bandında alacağın soğutucununda T6 Ultra'dan pek bir farkı olmayacak. Elindekiyle devam et.

Işıklandırması olmasada olur sadece soğutması t6dan kötü olmasın yeterli
Ama yok sanırım öyle bir soğutucu 😀

İyi değil diyenler neye göre konuşuyor anlamadım. Ben 5900x ile kullandım 360mm olan modelini bir süre. Gayet memnundum ses yok sıcaklıklar mükemmel. Markayı görünce kötü deyip geçiyorlar. Kötü olsa kullanmazdım bu bilgisayar ile bu markayı.

İyi değil diyenler neye göre konuşuyor anlamadım. Ben 5900x ile kullandım 360mm olan modelini bir süre. Gayet memnundum ses yok sıcaklıklar mükemmel. Markayı görünce kötü deyip geçiyorlar. Kötü olsa kullanmazdım bu bilgisayar ile bu markayı.
Game ile başlayan markalara karşı bir alerjileri var anlayamadım :)

Tam vazgeçmiştim aklımı çeldiniz feci sekilde 😀
Sıcaklıklar kaç derecelerde geziyordu hatırlıyor musununuz tam yükte felan

Tam vazgeçmiştim aklımı çeldiniz feci sekilde 😀

Sıcaklıklar kaç derecelerde geziyordu hatırlıyor musununuz tam yükte felan
Genellikle arkadaşların bu tür markalara olan mesafesi kalitesinden kaynaklanıyor. Soğutması iyi olabilir ama, sızdırma yapar mı? Pompa ömrü ne kadar? Bu gibi nedenler bu tür markalardan uzak durmamıza neden oluyor. Sızdırma olmaz pompa ömrüde uzun olur soğutmasıda iyiyse neden alınmasın gayet tabi alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,173
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri