en yüksek gördüğüm sıcaklık 65 derece. Ne kadar test varsa yaptım ne kadar yüke sokabilirsem soktum. Tekrar edeyim 360mm idi benim kullandığım. Sizinkiler muhtemelen bi kaç derece daha fazla olur.Tam vazgeçmiştim aklımı çeldiniz feci sekilde
Sıcaklıklar kaç derecelerde geziyordu hatırlıyor musununuz tam yükte felan
Benim işlemci 11400f o kadar sıcaklığa bile ulaşmaz tahminimceen yüksek gördüğüm sıcaklık 65 derece. Ne kadar test varsa yaptım ne kadar yüke sokabilirsem soktum. Tekrar edeyim 360mm idi benim kullandığım. Sizinkiler muhtemelen bi kaç derece daha fazla olur.
Ben kullanıcısı olarak söylüyorum gayet memnun kaldım. Soğutması olsun sessizliği olsun rgbsi olsun. Beni çok şaşırttı. Thermaltake TH360 da kullandım. Aynı derecelerde geziyorlar.Benim işlemci 11400f o kadar sıcaklığa bile ulaşmaz tahminimce
Sadece kalitesi tereddütte bırakmıştı internette inceleyen kimseyide göremeyince
T6 dan kötüAerocool Cylon 4F 12cm Şeffaf Fan İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) https://www.amazon.com.tr/dp/B08FYP9X1K/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_8XJHKC4BHRZ3ZDE3NK2V
bu fan nasıl arkadaşlar
piyasada çok fazla fan var hocam hangisi iyi hangisi değil pek bilgim yok açıkçası. daha yeni sistem aldım. hazır yaz da geliyo soğutucu almak lazımT6 dan kötü
Bu konu başkasının dostum bütçeni işlemcini kasanı yazıp yeni konu açarsan yardımcı olabilirizpiyasada çok fazla fan var hocam hangisi iyi hangisi değil pek bilgim yok açıkçası. daha yeni sistem aldım. hazır yaz da geliyo soğutucu almak lazım
haklısınız hocamBu konu başkasının dostum bütçeni işlemcini kasanı yazıp yeni konu açarsan yardımcı olabiliriz