Gözlemci⚔️
80+ Bronze
orada jelatin oluyor o vardı değil miArkadaşlar 25gun önce kendime itopyadan indirimde gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım bugün termal macunu degtirirken böyle bişey fark ettim sixve iade edeyimi yardım ederseniz sevinirim
Evetorada jelatin oluyor o vardı değil mi
Hocam konunun başlığını normalde yazsanız biz bu konuya bakıcaz zaten neden bu kadar zor durumdaymış gibi konu başlığı açıyorsunuz görende ölmek üzere sancakArkadaşlar 25gun önce kendime itopyadan indirimde gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım bugün termal macunu degtirirken böyle bişey fark ettim sixve iade edeyimi yardım ederseniz sevinirim
Neolduuuuuuuuuuuuu
Hocam konunun başlığını normalde yazsanız biz bu konuya bakıcaz zaten neden bu kadar zor durumdaymış gibi konu başlığı açıyorsunuz görende ölmek üzere sancak
sorunu açıklasaymışsın keşke
Hayır çizik değil baya çukur gibiBen bişi anlamadım çiziğe laf ediyorsa olabilir bişi. kullanılmış ürün sonuçta.
Sorun gorseldeki gibi işte bı sorunu yok sadece o bakır bloğu çizikler ve çukur gibi oluşmuş ama ürünü sıfır aldığımda böyle bişey yoktu ve 20 gündür hiç açmıyorumsorunu açıklasaymışsın keşke
takarken yapmışsındır. problem değil çizikler ortada olsa olurdu.Hayır çizik değil baya çukur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun gorseldeki gibi işte bı sorunu yok sadece o bakır bloğu çizikler ve çukur gibi oluşmuş ama ürünü sıfır aldığımda böyle bişey yoktu ve 20 gündür hiç açmıyorum
Anladım teşekkür ederimtakarken yapmışsındır. problem değil çizikler ortada olsa olurdu.
Kanka sen soğutucudan memnunmusun?Arkadaşlar 25gun önce kendime itopyadan indirimde gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım bugün termal macunu degtirirken böyle bişey fark ettim sixve iade edeyimi yardım ederseniz sevinirim