TürkcanAcar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Türkcan Acar
Reis ilk olarak çok daha ucuza alınabilirdi. ikincisi illaha her parçayı msi gibi marka seçip parça başına 1000-1500 fazla vermeye gerekte yok ki msi seçsen bile 101k edecek bir ürün yok ortada.Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye göre bro ? Özelliklere göre mi yoksa bu liste daha mı ucuza alınabilirdi özelliklere göreyse ben palit kullanamıyorum daha ucuz alınabilirse ben hazırcıyım ayrıca 40k derken listeye bi bak tekrar orda mönitör klavye ve 4 yıllık kasper dahil?
Üçüncüsü topladığın/aldığın kasanın içindeki parçalara göre verdiğin rakam gerçekten çok gereksiz pahalı.
Monitör+klavye+karspersky 20k bile ediyor olsa 81k verilecek/edecek cihaz değil.
Ben sıfrıdan kasa topladım. evga ftw3 ultra rtx 3090, i7 13700k, gskill tridenzt z5 6800mhz ddr5 ram, asus rog strix b760f gaming wifi 7800mhz, 1tb samsung 980 pro m2 ssd, xigmatek in 7 fanlı geniş büyük bir kasası, rampage 80+gold 850w psu hepsine toplam 60 vermedim. elimde monitörüm, klavye mouse'um ve sıvı soğutucum vardı. Hadi onlarıda sıfırdan alayım desem yine 81k yapmıyor senin sadece kasaya verdiğin para. Niyetim yargılamak değil. Para senin, alırsın da kalkıp neye göre bro deme en azından. bendeki sistem sendekinden güçlü ekran kartı vesilesiyle. Ben 60 sen 81 e almışsın cihazı. Verdiğin tutar sence normal mi? Bu parçaları internet üzerinden tek tek sipariş edip bir bilgisayarcıa 200 lira vererek başında beklerken kasayı monteletsen çok daha karlı çıkardın. o 101 e aldığın sisteme en fazla 60 hadi 70 verirdin. Kimse 30k yı sokakta bulmuyor. Benden sana tavsiye parasal yönden çok aşırı rahat bir konumda değilsen bir dahaki sefere vatana gidip 100k verme. 60k ya kendin topla. Anlamıyorsan aç foruma başlık bilenler elbet yardımcı olacaktır ucuza kaliteli parça seçiminde. Faturanı görünce şok oldum bu sebeple yorum yapma gereği duydum. Gerçekten 101 edecek bir ürün/fatura yok ortada.