Neler Yeni

İtopya haksız rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Türkcan Acar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye göre bro ? Özelliklere göre mi yoksa bu liste daha mı ucuza alınabilirdi özelliklere göreyse ben palit kullanamıyorum daha ucuz alınabilirse ben hazırcıyım ayrıca 40k derken listeye bi bak tekrar orda mönitör klavye ve 4 yıllık kasper dahil?
Reis ilk olarak çok daha ucuza alınabilirdi. ikincisi illaha her parçayı msi gibi marka seçip parça başına 1000-1500 fazla vermeye gerekte yok ki msi seçsen bile 101k edecek bir ürün yok ortada.
Üçüncüsü topladığın/aldığın kasanın içindeki parçalara göre verdiğin rakam gerçekten çok gereksiz pahalı.
Monitör+klavye+karspersky 20k bile ediyor olsa 81k verilecek/edecek cihaz değil.
Ben sıfrıdan kasa topladım. evga ftw3 ultra rtx 3090, i7 13700k, gskill tridenzt z5 6800mhz ddr5 ram, asus rog strix b760f gaming wifi 7800mhz, 1tb samsung 980 pro m2 ssd, xigmatek in 7 fanlı geniş büyük bir kasası, rampage 80+gold 850w psu hepsine toplam 60 vermedim. elimde monitörüm, klavye mouse'um ve sıvı soğutucum vardı. Hadi onlarıda sıfırdan alayım desem yine 81k yapmıyor senin sadece kasaya verdiğin para. Niyetim yargılamak değil. Para senin, alırsın da kalkıp neye göre bro deme en azından. bendeki sistem sendekinden güçlü ekran kartı vesilesiyle. Ben 60 sen 81 e almışsın cihazı. Verdiğin tutar sence normal mi? Bu parçaları internet üzerinden tek tek sipariş edip bir bilgisayarcıa 200 lira vererek başında beklerken kasayı monteletsen çok daha karlı çıkardın. o 101 e aldığın sisteme en fazla 60 hadi 70 verirdin. Kimse 30k yı sokakta bulmuyor. Benden sana tavsiye parasal yönden çok aşırı rahat bir konumda değilsen bir dahaki sefere vatana gidip 100k verme. 60k ya kendin topla. Anlamıyorsan aç foruma başlık bilenler elbet yardımcı olacaktır ucuza kaliteli parça seçiminde. Faturanı görünce şok oldum bu sebeple yorum yapma gereği duydum. Gerçekten 101 edecek bir ürün/fatura yok ortada.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
hocam rezillikte değil aslında o ürün ve marka kalitesiz zaten güvenip alman hata tabi firmayı savunmuyorum ama ben itopyadan bir çok ürün aldım sorun yaşamadım monitör aldım değişim verdiler ertesi gün ölü pixel var diye garip yani

TRWelder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kutay
Reis ilk olarak çok daha ucuza alınabilirdi. ikincisi illaha her parçayı msi gibi marka seçip parça başına 1000-1500 fazla vermeye gerekte yok ki msi seçsen bile 101k edecek bir ürün yok ortada.
Üçüncüsü topladığın/aldığın kasanın içindeki parçalara göre verdiğin rakam gerçekten çok gereksiz pahalı.
Monitör+klavye+karspersky 20k bile ediyor olsa 81k verilecek/edecek cihaz değil.
Ben sıfrıdan kasa topladım. evga ftw3 ultra rtx 3090, i7 13700k, gskill tridenzt z5 6800mhz ddr5 ram, asus rog strix b760f gaming wifi 7800mhz, 1tb samsung 980 pro m2 ssd, xigmatek in 7 fanlı geniş büyük bir kasası, rampage 80+gold 850w psu hepsine toplam 60 vermedim. elimde monitörüm, klavye mouse'um ve sıvı soğutucum vardı. Hadi onlarıda sıfırdan alayım desem yine 81k yapmıyor senin sadece kasaya verdiğin para. Niyetim yargılamak değil. Para senin, alırsın da kalkıp neye göre bro deme en azından. bendeki sistem sendekinden güçlü ekran kartı vesilesiyle. Ben 60 sen 81 e almışsın cihazı. Verdiğin tutar sence normal mi? Bu parçaları internet üzerinden tek tek sipariş edip bir bilgisayarcıa 200 lira vererek başında beklerken kasayı monteletsen çok daha karlı çıkardın. o 101 e aldığın sisteme en fazla 60 hadi 70 verirdin. Kimse 30k yı sokakta bulmuyor. Benden sana tavsiye parasal yönden çok aşırı rahat bir konumda değilsen bir dahaki sefere vatana gidip 100k verme. 60k ya kendin topla. Anlamıyorsan aç foruma başlık bilenler elbet yardımcı olacaktır ucuza kaliteli parça seçiminde. Faturanı görünce şok oldum bu sebeple yorum yapma gereği duydum. Gerçekten 101 edecek bir ürün/fatura yok ortada.
Kafanız hala evgada pny de galax da evet bütçe konusunda sıkıntım yoktu parçaları özenle seçtim içime sine sine severek aldım ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo ben bu kadar takmadım faturayı parasının hakkını veriyo sistem Allah isteyen herkese nasip etsin 👍

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Kafanız hala evgada pny de galax da evet bütçe konusunda sıkıntım yoktu parçaları özenle seçtim içime sine sine severek aldım ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo ben bu kadar takmadım faturayı parasının hakkını veriyo sistem Allah isteyen herkese nasip etsin 👍
Yanlış anlamayın para sizin paranız ama arada 40 hatta neredeyse 45kya yakın bir fark var ve hiçbir blok - soğutma - görsel yapı bu paranın karşılığını veremez. Bütçe konusunda sıkıntınızın olmaması gidip bir ürünün muadil yapısına iki katını vermeyi mantıklı kılmaz. Arkadaşlar bu konu hakkında uyarmışlar sizi. Bende bir Alıcı-Satıcı olarak bir ürüne fazla para verdikten sonra tükürdüğünü yalamamak için amaçsızca savunanları çok görüyorum. Gerek yok. Burada kimse bu sisteme 101k para verilmesini mantıklı veya akıllıca bulamaz.

TRWelder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kutay
Yanlış anlamayın para sizin paranız ama arada 40 hatta neredeyse 45kya yakın bir fark var ve hiçbir blok - soğutma - görsel yapı bu paranın karşılığını veremez. Bütçe konusunda sıkıntınızın olmaması gidip bir ürünün muadil yapısına iki katını vermeyi mantıklı kılmaz. Arkadaşlar bu konu hakkında uyarmışlar sizi. Bende bir Alıcı-Satıcı olarak bir ürüne fazla para verdikten sonra tükürdüğünü yalamamak için amaçsızca savunanları çok görüyorum. Gerek yok. Burada kimse bu sisteme 101k para verilmesini mantıklı veya akıllıca bulamaz.
Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın

Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın bence tadı kaçmasın

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Gamebooster marka alınabilecek tek ürün kasadır.
Kasada ekran kartı vidası tam denk gelmedi 1 saat ona uğraştım. Twisted'dan aldıkları gb2428 serisi harici almak mantıklı değil

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Kral ben 1 ay önce vatan bilgisayara 101K fatura kestirdim bu listeye sonra technopata konu açtım işlemci gpu ya göre çokmu güçlü olmuş falan diye millet alay etti bu para verilirmi vatan kazık ne gerek var msi şu bu diye ama hep derim ne internetten bişey getirtirim ne sistemi kendim toplarım bu 2 yılda bir güncellediğim 4. sistemim 3 fazla veririm gerekirse 10 fazla veririm kafam rahat olur içime siner anlatabiliyomuyum hata gamebooster almak olmuş itopya yada vatan farketmez sana kalmış marka model seçimlerinde çok titiz olmanızı tavsiye ederim ha bunu dedim diyede gidip asus a yazılma kullandım bi çok ürününü asus kadar balon ve yazılımı berbat bi marka yok
hocAM benım kuzenim o paraya ryzen 9 7950x li ve 4090 lı sistem topadı sıvı sogutması 420mm ydı sanırım ve butun parcalar ösi ydı

Leaden_Viever

80+ Bronze
Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın

Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın bence tadı kaçmasın
Kaliteli olması için kazık mı yemeniz gerekiyor internette hazır sistemleri kendinize göre özelleştirip alabiliyorsunuz
Vatan kazık atan diye dalga geçiyor herkes
Ben olsam sistemi itopyadan vb. alırım Artan parayla oyun cart curt alırdım ama maddi sıkıntım yok diyorsun keyfin bilir fiyatını hak etmeyen sisteme 300k fiyat da koyarlar

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Kaliteli olması için kazık mı yemeniz gerekiyor internette hazır sistemleri kendinize göre özelleştirip alabiliyorsunuz
Vatan kazık atan diye dalga geçiyor herkes
Ben olsam sistemi itopyadan vb. alırım Artan parayla oyun cart curt alırdım ama maddi sıkıntım yok diyorsun keyfin bilir fiyatını hak etmeyen sisteme 300k fiyat da koyarlar
İtopyadan sistem almam sistem değil hiçbir şey almam adamların umrunda değil müşteri @itopya.com

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
İtopyadan sistem almam sistem değil hiçbir şey almam adamların umrunda değil müşteri @itopya.com
Katılıyorum, bazen eski sevgili gibi ghostluyorlar.

1699691250005.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,118
Üyeler
166,155
Son üye
tayfn35
Top Bottom