Gözlemci⚔️
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk Articin var 360mm boşta 15 derece44 - 45 yazacaktın heralde
Knk Articin var 360mm boşta 15 derece44 - 45 yazacaktın heralde
Kral ben 1 ay önce vatan bilgisayara 101K fatura kestirdim bu listeye sonra technopata konu açtım işlemci gpu ya göre çokmu güçlü olmuş falan diye millet alay etti bu para verilirmi vatan kazık ne gerek var msi şu bu diye ama hep derim ne internetten bişey getirtirim ne sistemi kendim toplarım bu 2 yılda bir güncellediğim 4. sistemim 3 fazla veririm gerekirse 10 fazla veririm kafam rahat olur içime siner anlatabiliyomuyum hata gamebooster almak olmuş itopya yada vatan farketmez sana kalmış marka model seçimlerinde çok titiz olmanızı tavsiye ederim ha bunu dedim diyede gidip asus a yazılma kullandım bi çok ürününü asus kadar balon ve yazılımı berbat bi marka yokArkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
Hocam baya dolandırmışlar sizi yalnızKral ben 1 ay önce vatan bilgisayara 101K fatura kestirdim bu listeye sonra technopata konu açtım işlemci gpu ya göre çokmu güçlü olmuş falan diye millet alay etti bu para verilirmi vatan kazık ne gerek var msi şu bu diye ama hep derim ne internetten bişey getirtirim ne sistemi kendim toplarım bu 2 yılda bir güncellediğim 4. sistemim 3 fazla veririm gerekirse 10 fazla veririm kafam rahat olur içime siner anlatabiliyomuyum hata gamebooster almak olmuş itopya yada vatan farketmez sana kalmış marka model seçimlerinde çok titiz olmanızı tavsiye ederim ha bunu dedim diyede gidip asus a yazılma kullandım bi çok ürününü asus kadar balon ve yazılımı berbat bi marka yok
Dolandırılmayanlarda forumlardaHocam baya dolandırmışlar sizi yalnız
Evet burdayımDolandırılmayanlarda forumlarda
en az 40k tırtıklamışlar sizden yalnızEvet burdayım
Evet burdayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
en az 40k tırtıklamışlar sizden yalnısen
Neye göre bro ? Özelliklere göre mi yoksa bu liste daha mı ucuza alınabilirdi özelliklere göreyse ben palit kullanamıyorum daha ucuz alınabilirse ben hazırcıyım ayrıca 40k derken listeye bi bak tekrar orda mönitör klavye ve 4 yıllık kasper dahil?Evet burdayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
en az 40k tırtıklamışlar sizden yalnız
hem bu parçalar çok daha ucuza alınırdı hem de başka markalarla çok çok daha ucuza alınırdı zaten. palit kullanamıyorum derken kullanamayacak bi şey yok takıyosun anakartın pcie slotuna çalışıyo ekstra bi şey yapmana gerek yok. ayrıca palit kullanamıyorsunuz ama o işlemciyle o sıvı soğutmayı kullanabiliyorsunuz, sisteminizin ederi monitör klavye mouse dahil ederi 60k civarı bu arada.Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye göre bro ? Özelliklere göre mi yoksa bu liste daha mı ucuza alınabilirdi özelliklere göreyse ben palit kullanamıyorum daha ucuz alınabilirse ben hazırcıyım ayrıca 40k derken listeye bi bak tekrar orda mönitör klavye ve 4 yıllık kasper dahil?
Bende itopya'dan hazır sistem almayı düşünüyordum. Bu gün forumda bir kaç şikayet daha gördüm. Almayı düşünmüyorum artık. Bildiğiniz güvenilir başka bir site varmı?Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
Saol güzel yorumum için vbilgisayarcılarda 30k falan diyo zatemhem bu parçalar çok daha ucuza alınırdı hem de başka markalarla çok çok daha ucuza alınırdı zaten. palit kullanamıyorum derken kullanamayacak bi şey yok takıyosun anakartın pcie slotuna çalışıyo ekstra bi şey yapmana gerek yok. ayrıca palit kullanamıyorsunuz ama o işlemciyle o sıvı soğutmayı kullanabiliyorsunuz, sisteminizin ederi monitör klavye mouse dahil ederi 60k civarı bu arada.
kendin bilirsin ben senin iyiliğin için diyorum bi daha dolandırılma diye. vatanın yaptığı dümdüz dolandırcılık. ha internetten ürün almışsın arızalı gelmiş ha vatana gidip 4070 li sisteme 100k vermişsin aynı şey, hatta bu daha kötüSaol güzel yorumum için vbilgisayarcılarda 30k falan diyo zatem
Oda sıcaklığın kaç derece aga nasıl 15 derece ?Knk Articin var 360mm boşta 15 derece
Bişey iade etmeyeceğim sadece alıcak olursam süreç nasıl işliyor anlamında sordumhocam direkt yaz müşteri hizmetlerine yardımcı olurlar