Neler Yeni

İtopya garanti rezilliği burdan ürün almayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
gameboosteru kast ediyorum kankam
Tmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

gameboosteru kast ediyorum kankam
Arkadaşlar şimdi vektron elektrik aradım şimdi itopya bana şey demişti adınızı söyleyip ürünü kontrol edebilirsiniz diye ama adamlar bana size ilk başta kod vermeleri lazım dediler öyle bişey yok dediler

Tmm

Arkadaşlar şimdi vektron elektrik aradım şimdi itopya bana şey demişti adınızı söyleyip ürünü kontrol edebilirsiniz diye ama adamlar bana size ilk başta kod vermeleri lazım dediler öyle bişey yok dediler
Kodunuz ile takip etmeniz gerekli dedi

Son düzenleme:

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Tmm

Kodunuz ile takip etmeniz gerekli dedi
İtopyadan kodunu iste hocam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
Ben en az 20 ürün aldım bir kaç değişim felan yaptin garantilik bir durum olmadı bilemiyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,133
Üyeler
164,966
Son üye
rwazza
Top Bottom