FutFlix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,524
vektron firması gamebooster ürünlerinin Türkiyedeki sorumlusu. Firmaya ulaşabilirsin. Telefonları açıyorlardı.Firma itopya ztn
vektron firması gamebooster ürünlerinin Türkiyedeki sorumlusu. Firmaya ulaşabilirsin. Telefonları açıyorlardı.Firma itopya ztn
gameboosteru kast ediyorum kankamFirma itopya ztn
Tmmgameboosteru kast ediyorum kankam
Arkadaşlar şimdi vektron elektrik aradım şimdi itopya bana şey demişti adınızı söyleyip ürünü kontrol edebilirsiniz diye ama adamlar bana size ilk başta kod vermeleri lazım dediler öyle bişey yok dedilergameboosteru kast ediyorum kankam
Kodunuz ile takip etmeniz gerekli dediTmm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar şimdi vektron elektrik aradım şimdi itopya bana şey demişti adınızı söyleyip ürünü kontrol edebilirsiniz diye ama adamlar bana size ilk başta kod vermeleri lazım dediler öyle bişey yok dediler
İtopyadan kodunu iste hocamTmm
Arkadaşlar şimdi vektron elektrik aradım şimdi itopya bana şey demişti adınızı söyleyip ürünü kontrol edebilirsiniz diye ama adamlar bana size ilk başta kod vermeleri lazım dediler öyle bişey yok dediler
Kodunuz ile takip etmeniz gerekli dedi
Ürün bana geldi ztn yine aynı sorun devam ediyor üründeİtopyadan kodunu iste hocam
Ben en az 20 ürün aldım bir kaç değişim felan yaptin garantilik bir durum olmadı bilemiyorumArkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.