Hocam @itopya.com bişey almayı cokk kişi şikayet ediyorHazır sistem alacaktım bende. Banada aynı olayı yaşatırlar diye tedirgin oldum şimdi.
Hocam başka önerdiğiniz bir site varmı? Vatandan düşündüm; ama aşırı pahalı.Hocam @itopya.com bişey almayı cokk kişi şikayet ediyor
İnce hesap olabilir onlardan psu aldım sorunlu çıktı özür diledir 100tl kuon bide ürünü iade ettilerHocam başka önerdiğiniz bir site varmı? Vatandan düşündüm; ama aşırı pahalı.
Yeminle ya
Hayır bide ürünü arızalı yolluyorum hasarsız bir şekilde yine bana arızalı ürün geliyor ama hasarlı şekilde adamlar kablodaki lastikleri sokmeden nasıl test etti anlamadımİnce hesap olabilir onlardan psu aldım sorunlu çıktı özür diledir 100tl kuon bide ürünü iade ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeminle ya
VallaUfff 101k ne geçirmişler adama
Allah çarpsın ya @itopya.com paramı geri verBen de 420₺'ye fare satın almıştım itopyadan, bağlantı sorunları vardı sıfır farede. İade için iki defa mail attım dönüş yapan olmadı, aramaya da uğraşmadım. Rezil bir firma gerçekten @itopya.com
Allah çarpsın ya @itopya.com paramı geri ver
@firsatgamingxArkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
Sen onu direkt gamebooster'a göndermeyi de dener misin bi servis raporu sana verirler de. Ürün teknik servise gitmiş mi yoksa onlar mı kafasına göre iş yapıyolar ona bakmak lazım.Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
Yok bana sadece A4 E ürünün ışıklardan dolayı göz yanılması diye bişey yazıp yollamışlar lastikle kabloları fln bağladım kablolarda sıfır oynama var nasıl yolladiysam öyle geldi bide kenarlardan hasar almıştıSen onu direkt gamebooster'a göndermeyi de dener misin bi servis raporu sana verirler de. Ürün teknik servise gitmiş mi yoksa onlar mı kafasına göre iş yapıyolar ona bakmak lazım.
Servis raporu vs var mı elinde?
Bana at bi özelden bakayımYok bana sadece A4 E ürünün ışıklardan dolayı göz yanılması diye bişey yazıp yollamışlar lastikle kabloları fln bağladım kablolarda sıfır oynama var nasıl yolladiysam öyle geldi bide kenarlardan hasar almıştı
Eve gidip atıyorum hemenBana at bi özelden bakayım