Yani mal alcaz sıkıntı çıkar mı?Güvenlidir, kulaklığımı oradan aldım ama kapılarına gidene kadar çok ulaşması mümkün olan bir yer değil. Şu an kulaklığım bozuk durumda ve kapılarına gidip değişim için yalvaracağım. He bir de çok saçma bulduğum Pazar çalışıp Pazartesi çalışmıyorlar.
Çıkacağını sanmıyorum. 2 Kere alışverişim oldu 2'sinde de ürünü bozdum şu an işte yenisini garantiye göndereceğim. Güzel paketleme yapıyorlar ve hızlılar. Aslında orası bir internet kafe sayılabilir Adex gibi düşün.Yani mal alcaz sıkıntı çıkar mı?
Adex ne bilmiyorun ama sagol icimi açtınÇıkacağını sanmıyorum. 2 Kere alışverişim oldu 2'sinde de ürünü bozdum şu an işte yenisini garantiye göndereceğim. Güzel paketleme yapıyorlar ve hızlılar. Aslında orası bir internet kafe sayılabilir Adex gibi düşün.
Adeks pardon, türkiyedeki bir zamanlar en iyi internet kafeydi, oradan da satış yapılabiliyordu. Onun gibi düşün.Adex ne bilmiyorun ama sagol icimi açtın
adeks beşiktaşta bulunan baya büyük bir internet kafe bakabilirsin internettenAdex ne bilmiyorun ama sagol icimi açtın
Yabi bana internet kafe mali mi gonderecekler?Adeks pardon, türkiyedeki bir zamanlar en iyi internet kafeydi, oradan da satış yapılabiliyordu. Onun gibi düşün.
GameEkstra'nın N11 sayfası da var kendi sayfası da.
Hayır ya, 0 kutulu mal gönderiyorlar sadece demek istediğim firma değiller büyük bir internet kafeler oradan satışta yapıyorlar. Kargo konusunda da sorun çekmedim. Merak etmeyin güvenilir firmadır.Yabi bana internet kafe mali mi gonderecekler?
Tmm bi baktim mali ucuzsatiyor dedim birsey vardir artik icin raadHayır ya, 0 kutulu mal gönderiyorlar sadece demek istediğim firma değiller büyük bir internet kafeler oradan satışta yapıyorlar. Kargo konusunda da sorun çekmedim. Merak etmeyin güvenilir firmadır.
adex İnternet kafe ama üründe satıyorlar trnin en iyilerinden internetleri ve fiyatları çok uygun kuzenimi bekliyorum gelince gidicezAdex ne bilmiyorun ama sagol icimi açtın