Gamegaraj 5070 sistem alınır mı ?

alınır bende alıcam
bu daha iyi olur bence

bu daha iyi olur bence

50 bin tl lik sistemde stok fan olmamış bilemedim şahsen konu sahibinin amacı güncel ve gelecekteki AAA oyunlarsa nvdia kart daha mantıklı bir tercih olur

50 bin tl lik sistemde stok fan olmamış bilemedim şahsen konu sahibinin amacı güncel ve gelecekteki AAA oyunlarsa nvdia kart daha mantıklı bir tercih olur
907zt güç olarak 5070ti la baş başa sıon güncelemmelerle bi kaç fps geçti ama başbaşa sayalım eğerki iş için kulanıcaksa 5070 mantıkjlı olur

kart farketmez tanıdık için konu açtım şimdilik cs go oynuyor ve iyi derecede tabi farklı oyunlarda oynuyor. Almışken en fiyat performans olsun istedik sizlerden yorum bekliyorum

907zt güç olarak 5070ti la baş başa sıon güncelemmelerle bi kaç fps geçti ama başbaşa sayalım eğerki iş için kulanıcaksa 5070 mantıkjlı olur
günümüzde saf güç fazla bişey ifade etmiyor AAA oyunlarda mfg ve dlss gibi teknolojilerle nvdia her türlü daha önde birde üstüne smooth motion teknolojisi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart farketmez tanıdık için konu açtım şimdilik cs go oynuyor ve iyi derecede tabi farklı oyunlarda oynuyor. Almışken en fiyat performans olsun istedik sizlerden yorum bekliyorum
gravix 5a yı alın her anlamda daha mantıklı olur

günümüzde saf güç fazla bişey ifade etmiyor AAA oyunlarda mfg ve dlss gibi teknolojilerle nvdia her türlü daha önde birde üstüne smooth motion teknolojisi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gravix 5a yı alın her anlamda daha mantıklı olur
1756246922800.webp

Hocam ben de ayni sistemi bu şekilde özelleştirip almayı planlıyorum. Önerir misiniz ?

Alıntıyı görüntüle

Hocam ben de ayni sistemi bu şekilde özelleştirip almayı planlıyorum. Önerir misiniz ?
ana kart biostardan daha iyi o kesinde sistemin performansı iki ana karttada aynı olur ama + olarak soğutucu bloğu ve 2. m2 slotu var bunlar işine yarayan şeylerse ana kart kalabilir yaramıyosa tekrar biostar seçebilirsin sıvı soğutma hakkındada fazla bilgim yok ap360 modelinin 3d işlemcileri iyi soğuttuğunu biliyorum ama bunu bilmiyorum ikisine bir araştırıp seçebilirsin ama fazla fark olcağını sanmam bi kaç tl daha az verip ap 360 seçebilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri