Gamegaraj 5070ti sistem için tavsiye

Baiter

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar aşağıda linkini bıraktığım sistemi özelleştirdim gerçi bütçeyi geçti 60 65 arası düşünüyordum değişiklik önerileri olursa bekliyorum teşekkürler şimdiden.

1000056961.webp

Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart

Anakartı bununla değiştirebilirsin bence çok daha mantıklı

Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX Anakart

Anakartı bununla değiştirebilirsin bence çok daha mantıklı
Anladım hocam peki sebebi nedir asus bilinen bir marka düzenli güncelleme veriyor ve her yerde bu anakart tavsiye ediliyordu diye tercih etmiştim açıkçası.

Anladım hocam peki sebebi nedir asus bilinen bir marka düzenli güncelleme veriyor ve her yerde bu anakart tavsiye ediliyordu diye tercih etmiştim açıkçası.
Fiyatına göre B650M-R den kat kat daha iyi, Abdullah'ın incelemesi var bakabilirsin. Arada neredeyse fiyat farkı yokken B650MP-E Pro Alman çok daha mantıklı

Fiyatına göre B650M-R den kat kat daha iyi, Abdullah'ın incelemesi var bakabilirsin. Arada neredeyse fiyat farkı yokken B650MP-E Pro Alman çok daha mantıklı
Anladım hocam bakacağım bu arada 5070 almakta istiyorum ama vram hep aklımda bir soru işareti ben ekran kartını zorlamayı yeni oyunları ultrada oynamayı seven bir insanım minimum da 2 k oynayacağım için pahalı ama ti daha mantıklı galiba

Geri