Gamegaraj alışverişim

Vayss

80+
Reaksiyon skoru
114
14 Aralıkta Shark 5A aldım, 17 Aralıkta geldi.
Kasayı kurdum ama bir türlü ekrana görüntü gelmiyor, ardından iletişime geçtim bios pilini çıkar 10 dakika sonra tak dediler kabloyu kontrol et dediler birde ram'i 1. Slota takmışlar ve bana 2. slota tak dene dediler hepsini yaptım ama yinede görüntü alamadım. Sonrada bana bize geri kargolayın biz halledelim dediler bende yarın kendim gidip onlara götüreceğim.

Ne güzel firma işte.

14 Aralıkta Shark 5A aldım, 17 Aralıkta geldi.
Kasayı kurdum ama bir türlü ekrana görüntü gelmiyor, ardından iletişime geçtim bios pilini çıkar 10 dakika sonra tak dediler kabloyu kontrol et dediler birde ram'i 1. Slota takmışlar ve bana 2. slota tak dene dediler hepsini yaptım ama yinede görüntü alamadım. Sonrada bana bize geri kargolayın biz halledelim dediler bende yarın kendim gidip onlara götüreceğim.
Güzel :)

keşke gamegarajdan alsaydım dedirtti :)

Biostar anakartın nesi var ?
Kötü VRM
RAM Overclock yapmak işkence voltajı offset veriliyor
Çok karışık ve kötü bios
Bios güncelleme/Bios flashback çoğu anakart üreticisinden daha farklı

Biostar X570 GT mesela B450M S2H dan bile kötü VRM e sahip :D

Biostar anakartın nesi var ?
biosu felan kötü diye biliyorum ama bana dert değildi ben konu açmıştım 3 kişi cevap vermişti onda da doğru düzgün cevap alamamıştım hiç gamegaraş diye bir site olduğundan haberim yoktu

Kötü VRM
RAM Overclock yapmak işkence voltajı offset veriliyor
Çok karışık ve kötü bios
Bios güncelleme/Bios flashback çoğu anakart üreticisinden daha farklı

Biostar X570 GT mesela B450M S2H dan bile kötü VRM e sahip :D
Biosunun karışık olduğunu düşünmüyorum ancak kötü. Overclock konusunda bilgim yok, olaya bütçe tarafından bakınca pek alınmaz gibi durmuyor.

Biosunun karışık olduğunu düşünmüyorum ancak kötü. Overclock konusunda bilgim yok, olaya bütçe tarafından bakınca pek alınmaz gibi durmuyor.
Daha iyi alternatifler varken neden yani.

Orada beklesem hemen sorunu düzeltebilirlermi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde oraya windows UEFI usb si götürsem orada windows kurulumu yapabilirlermi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,174
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri