Gamegaraj aquaris 5an

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
842
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
Geçen hafta gamegaraj sitesi üzerinden aquaris 5an modelini satın almıştım (bazı değişikliklerle birlikte). Kasa elime geçti , bir süredir kullanıyorum . Şuan farkettim ki benim aldığım modeldeki kasayı değil , daha alt modelde kullandıkları kasayı koymuşlar. Ve içindeki psu da 450w alt modellerde olduğu gibi. Benim aldığım modelde 550w olması gerekiyordu. Son zamanlarda gamegarajdan PC alan ve buna benzer bir durum yaşayan var mı? Aquaris 5an alan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim bir kaç foto isteyeceğim.

Alt model dediğin kasanın linkini paylaşır mısın?

İnanılmaz bi rezalet aynı kasa ve güç kaynağı değilse. Alt model kasa olduğunu bile bile 5 AN montajı mı yapmışlar. Senin farketmen nasıl 1 hafta sürüyor dostum ne aldığına bakmadın mı takıp hemen oyun mu oynadın?

İnanılmaz bi rezalet aynı kasa ve güç kaynağı değilse. Alt model kasa olduğunu bile bile 5 AN montajı mı yapmışlar. Senin farketmen nasıl 1 hafta sürüyor dostum ne aldığına bakmadın mı takıp hemen oyun mu oynadın?
Aldığım fotodaki kasa değildi ama çok önemsememiştim , ama dün gece farkettim ki pollux serisinde kullanılan yani alt model kasa kullanılmış. Bu PSUda 450/550w yazıyor . Sitede bahsedilen 550w PSU bu mu arkadaşlar.

Ekler

• IMG-20200508-WA0001.webp
    IMG-20200508-WA0001.webp
    76.9 KB · Hit: 45
Geri