Benim lafımın üstüne dediniz ve üslubunuzdan "sorunlu falan değil" sonucu çıkarttım açıkçası.
ssdler hassas cihazlar. illa sıkıntılar yaşayanlar olacaktır. piyasada oldukça yaygın kullanılan ssdler bunlar. bir ssdnin kullanımı ne kadar yaygınsa sıkıntılı ssdlerle karşılaşma ihtimali de oldukça artıyor. her elektronik ürün şans işi olduğu gibi ssdler biraz daha fazla şans isteyen bir durum. a400 markalı ssdnin fiyatı belli, aynı fiyat bandındaki başka seçenekler belli. herkes ister samsung, seagate gibi kaliteli üst segment ssd kullanmak ama aradak fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım. 250gb samsung 870 evo olmuş 650 lira. bu ssd 400-450 lira. ayrıca marka kötü bir marka değil sıkıntı çıkarsa git garantiye ver derdini çözsünler. önceki yorumumda saydığım modellerde de oldukça şikayet belirten konular bulabilirsin.
kısacası ben sorunlu falan değil demiyorum. her üründe her modelde sıkıntı yaşayabileceğini belirtiyorum. ssdnin biraz daha fazla şans isteyen bir durum olduğunu belirtmek istiyorum sadece. yoksa kingston a400 modeline denk fiyatta sıkıntısız bir ssd öneriniz varsa dinleyebilirim tabii ki