Neler Yeni

GameGaraj Aquarius 5A-3060

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Sonunda sistemi alıyorum arkadaşlar yarın Üsküdar'a gidip işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıcağım 14.700 gibi bir fiyata geliyor fakat ekran kartı markası bende güvensizlik yarattı bir sorun çıkartır mı?

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ram markası iyi bendede var

Erimtan

80+ Bronze
Sorun çıkartıcağını düşünmüyorum diğer kartlara oranla biraz daha fazla ısınabilir ama sıkıntı çıkmaz bu arada dediğin gibi ryzen 5 5600 kesinlikle yap öyle al hayırlı olsun.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Hocam bence biraz daha bekle veya geçen modart sistem veya vatan sistemin sahibinden ilkanlarına bak.
Vtanaı yakalarsak çok iyi olur parçaları baya iyidi.
Bu aralar da çok sistem yapacak ve itopya bayram indrimleri de gelecek bence bunu alma.
Soruna gelecek olursak ekran kartı markası iyidir.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
Sonunda sistemi alıyorum arkadaşlar yarın Üsküdar'a gidip işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıcağım 14.700 gibi bir fiyata geliyor fakat ekran kartı markası bende güvensizlik yarattı bir sorun çıkartır mı?
Inno3D iyidir. Sorun çıkartmaz.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence biraz daha bekle veya geçen modart sistem veya vatan sistemin sahibinden ilkanlarına bak.
Vtanaı yakalarsak çok iyi olur parçaları baya iyidi.
Bu aralar da çok sistem yapacak ve itopya bayram indrimleri de gelecek bence bunu alma.
Soruna gelecek olursak ekran kartı markası iyidir.
Ya bayadır bekliyorum ve günlerdir gamegaraja girip makineyle kesişip duruyoruz :D bunu alıcağım yüksek ihtimalle

Top Bottom