GameGaraj Aquarius 5AN Aldım

Reaksiyon skoru
62
An itibariyle almış bulunmaktayım :)
Umarım herkes istediği sisteme sahip olur, iyi forumlar herkese.
20200527_020120.webp

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun güzel seçim 🙂

hayırlı olsun 3 sene oyunlarda sıkıntısız oynarsınız istediğiniz ayarlarda 1 sene içinde de 8gb ram daha takın tadından yenmez bende aynı sistemi 480gb ssd ile alacağımda alınca instagram üzerinden konuşabilirmiyiz birkaç sorum olacak :D

hayırlı olsun 3 sene oyunlarda sıkıntısız oynarsınız istediğiniz ayarlarda 1 sene içinde de 8gb RAM daha takın tadından yenmez bende aynı sistemi 480gb SSD ile alacağımda alınca instagram üzerinden konuşabilirmiyiz birkaç sorum olacak :D
Instagram adresim burdaki kullanici ismim ile ayni istedigin zaman ulasabilirsin dostum ^^

Çarşamba günü sipariş verdim, cuma günü sabah teslim aldım.
Sistem gayet mükemmel beni çok tatmin etti. Akliniza takılan bir soru varsa sorun müsait olduğumda kesinlikle cevap veririm.

Sistem gayet mükemmel beni çok tatmin etti. Akliniza takılan bir soru varsa sorun müsait olduğumda kesinlikle cevap veririm.
Kasanın fotolarini biraz detaylı atarmisiniz arka ön ve yandan

Hayırlı olsun ilk başta. Boştaki sıcaklıklar ve yük altındaki sıcaklıklar nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,090
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri