Pc Hocasının da tavsiye ettiği bir site bu ismi Gamegaraj, Aquarius 5AN isimli sistemini almayı düşünüyorum normal fiyatı 4800 ama ben parçaları değiştirip 4100 e kadar indirdim.Sizce güvenilir mi? Yorumları da güzel.
Alınabilir ama psu hakkında söylentiler var.PC Hocasının da tavsiye ettiği bir site bu ismi Gamegaraj, Aquarius 5AN isimli sistemini almayı düşünüyorum normal fiyatı 4800 ama ben parçaları değiştirip 4100 e kadar indirdim.Sizce güvenilir mi? Yorumları da güzel.
PSU'su gayet iyi birsürü kullanıcı beğeniyor.Alınabilir ama PSU hakkında söylentiler var.
Ssd almadım hem bütçe kısıtlı olduğu için hemde evde HDD olduğu için ama ileride alıcam işlemciyi R5 1600 seçtim ekran kartı da Gtx 1660 twin x2 darboğaz testlerini araştırdım bi sıkıntı yok anakart ve ramler aynı default halinde.Hangi parçaları seçtiğine göre değişir
Ssd almadım hem bütçe kısıtlı olduğu için hemde evde HDD olduğu için ama ileride alıcam işlemciyi R5 1600 seçtim ekran kartı da Gtx 1660 twin x2 darboğaz testlerini araştırdım bi sıkıntı yok anakart ve ramler aynı default halinde.
Ama darboğaz yapar genedeEvet biliyorum kanka bir sıkıntı çıkarmaz,zaten çıkarsaydı koymazlardı.Muhtemelen R51600 RTX 2060'a kadar destekliyor.