FreakyXd
80+ Silver
aynenDarkflash isimli bir markanın kasası.Tek farkı üstündeki logo.
aynenDarkflash isimli bir markanın kasası.Tek farkı üstündeki logo.
Kasa pandemiden önce o fiyata alınabilecek en iyi kasalardandı bence, 310 lira gibi bir fiyatı vardı.Darkflash isimli bir markanın kasası.Tek farkı üstündeki logo.
Cooler Master MWE 550W80+ alacağım. Değiştirmeye değer mi?Bu gamegaraj PSU kullanan arkadaşlar psunun korumalarini verimliligini çekip atsa da c4 mu degil mi anlasak.. havadan konusmamak gerek. Bana sorarsaniz yine eco bronzlar kadar korumasi vardir. Eger full korumali cok iyi bişey almayacaksan degistirmeye degmez. Powerboostun PSU lari kasar kotu olamaz.
Bahsettigin psu nun korumalari tam diye hatırlıyorum. Koruma acisindan deger. Ama 550 w degil de 600 650w alsan daha iyi olur mu acaba ileriye donukluk acisindan.Cooler Master MWE 550W80+ alacağım. Değiştirmeye değer mi?
Evet olabilir. Cooler Master MWE 650W80+ alırım.Bahsettigin PSU nun korumalari tam diye hatırlıyorum. Koruma acisindan deger. Ama 550 w degil de 600 650w alsan daha iyi olur mu acaba ileriye donukluk acisindan.
Evet ben de fiyatından dolayı tercih etmiştim.O zaman piyasada açıkçası muadili de pek yoktu f/p açısından.Şu an muadili var mı bilmiyorum piyasayı takip etmiyorum belki aynı fiyatlara benzeri toplanabilir. Psu bana çok mu güven veriyor, hayır.Ortalama bir psu.Ama çok dandik de bir ürün değil gibi gözüküyor.Garanti süresince kullanmayı düşünüyorum.Bu süreçte bir şey olursa halledeceklerini söylediler zaten.Garantisi bittiği gün bozulmasa dahi yenisini sipariş geçecegim o sorun değil.Firmayı önceden de tanıyorum bu tür konularda sorun yapacak bir firma değil.Kasa pandemiden önce o fiyata alınabilecek en iyi kasalardandı bence, 310 lira gibi bir fiyatı vardı.
Ama açıkçası şeffaf olmadıkları için PSU'lar bana güven vermiyor.
Bozulursa zaten firma ilgiliymiş, bu iyi bir durum.