Neler Yeni

gamegaraj ödeme sıkıntısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
Merhabalar, parçalı ödeme seceneğini tıkladıktan sonra bana bir sipariş numrası verildi o numarayı ödeme yerine girdim sonra gmail bir sipariş kodu daha geldi doğru mu yolladım yanlış mı yolladım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• sanüsr.png
    sanüsr.png
    277.1 KB · Hit: 67
  • 1613600049298.png
    1613600049298.png
    66.8 KB · Hit: 75

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Buraya yazıp cevap beklemek yerine GameGaraj desteğe yaz. Çok hızlı ve ilgililer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Merhabalar, parçalı ödeme seceneğini tıkladıktan sonra bana bir sipariş numrası verildi o numarayı ödeme yerine girdim sonra gmail bir sipariş kodu daha geldi doğru mu yolladım yanlış mı yolladım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
ben 3 taksitle gamenote havit h2002d kulaklık aldım ama böyle bir şey istemedi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya yazıp cevap beklemek yerine GameGaraj desteğe yaz. Çok hızlı ve ilgililer.
Yardım seceneği var canlı desteğe yarın gececeğim. Burdan bi bilgi almak istedim yardımınız için Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 3 taksitle gamenote havit h2002d kulaklık aldım ama böyle bir şey istemedi bilmiyorum
Taksitle almadım hocam ben parçalı ödeme yaptım 2 kredi kartıyla yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Yardım seceneği var canlı desteğe yarın gececeğim. Burdan bi bilgi almak istedim yardımınız için Teşekkür ederim.

Taksitle almadım hocam ben parçalı ödeme yaptım 2 kredi kartıyla yani

he öyleyse bilemem hocam ama yinede yeni bilgisayarınız hayırlı olsun

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Dostum ödeme gelene kadar bekliyceksin ödendiyse mail atarlar zaten

Şu yazıları okumayı öğretmedilermi size ödeme gelene kadar sipariş hazırlanmıcak ödenmez ise iptal edilcek zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ödeme gelene kadar bekliyceksin ödendiyse mail atarlar zaten

Şu yazıları okumayı öğretmedilermi size ödeme gelene kadar sipariş hazırlanmıcak ödenmez ise iptal edilcek zaten
Bir mail geldi kodlar farklı mail deki ve sipariş kodunu yazdım galiba öderken ekstra mail geldi şöyle yazıyor Bilginize — #1***** nolu siparişinizi aldık ve şu anda işleniyor:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom