Gamegaraj psu sıkıntı

Selamlar yaklaşık 20 gün önce gamegarajdan sistem aldım psudan hafif bir cızırtı geliyordu oyunlara girince az bir şey artıyo4du amam dikkatli dinleyince duyulacak seviyede bugün sdamlarla görüştüm herhsngi bit fps güç kaybı kapanma falan varmı dediler olmadığını söyledim bana bobin sesi oldupunu her elekt3ik devrrsinde olabilrcrğini herhangü bir güç kaybı yaşstmayafwğını söylediler bir sorun olursada 2 yıl garantisi olduğunu rahat olmamı söylediler sizce durum nedir uzun vadede bir sorun yaşatırmı ? (Telefondan yazdım çok iyi değilim yazım yanlışları olabilir)
Adamlar haklı coil whine var çok sesi çıkıyorsa yolla değiştirsinler

ben farklı bir güç kablosula denedim yine gelmeye devam etti cızırtı
Post automatically merged:

hareket ettirip de denerim ancak onların yanında gönderdiği güç kablosu tam oturmuyor gibiydi yuvasına öyle bile olsa sonuçta hiç görüntü gelmemesi gerekmezmi bilgisayar açılıyor ve kullanabiliyorum sıkıntısız sadece cızırtı oluyor güç kaynağında
senin cızırtı elektrik değilde fandan geliyor olabilir bilmiyorum benim güç kablosu tam oturmuyordu bugün gelcek yenisi

Selamlar yaklaşık 20 gün önce gamegarajdan sistem aldım psudan hafif bir cızırtı geliyordu oyunlara girince az bir şey artıyo4du amam dikkatli dinleyince duyulacak seviyede bugün sdamlarla görüştüm herhsngi bit fps güç kaybı kapanma falan varmı dediler olmadığını söyledim bana bobin sesi oldupunu her elekt3ik devrrsinde olabilrcrğini herhangü bir güç kaybı yaşstmayafwğını söylediler bir sorun olursada 2 yıl garantisi olduğunu rahat olmamı söylediler sizce durum nedir uzun vadede bir sorun yaşatırmı ? (Telefondan yazdım çok iyi değilim yazım yanlışları olabilir)
eğer üfleme sesi ayda ıslık sesi gibiyse Coil whine diyebiliriz ama eğer cızırtı şeklini tarifliyorsanız bunun bir çok sebebi olabilir. elektrik kaçağına kadar gider :D

Kimse PSU "gıronik sorunlu" demedi. PSU'nun iç bileşenleri yeterince kalitesiz, olay bundan ibaret.
Bende "gronik sorunlu" demedim. Sorunsuz dan kast ettiğim sessizlik ve ekstra kapanma gibi bir durum
Psu'nun iç bileşenleri hakkında bir bilgim yok ama en çok araştıranlardan biri olduğumu ve yurt dışındaki forumlardaki konulara baktım.

eğer üfleme sesi ayda ıslık sesi gibiyse Coil whine diyebiliriz ama eğer cızırtı şeklini tarifliyorsanız bunun bir çok sebebi olabilir. elektrik kaçağına kadar gider :D
cızırtı gibi geliyor ürünü bir yollayacağım geri gamegaraj a kontrol etsinler dünyanın parasını veriorum aklımda soru işareti kalmasın en azından :)

Bende "gronik sorunlu" demedim. Sorunsuz dan kast ettiğim sessizlik ve ekstra kapanma gibi bir durum
Psu'nun iç bileşenleri hakkında bir bilgim yok ama en çok araştıranlardan biri olduğumu ve yurt dışındaki forumlardaki konulara baktım.
Her şeyi yurtdışında aramana gerek ;) yok iç yapısı ve özellşkleri:

2 yıl garantisi var o süre zarfında kullanıp garanti süresi bitince değiştirmeyi düşünüyorum bende :(
Sistemin PSU'yu zorlamadığı sürece çok bir problem yaratmaz. Umarım sorunsuz kullanırsın. Sesten rahatsız olduysan garantiye gönder ama geç gelebilir.

Sistemin PSU'yu zorlamadığı sürece çok bir problem yaratmaz. Umarım sorunsuz kullanırsın. Sesten rahatsız olduysan garantiye gönder ama geç gelebilir.
geç gelsin umrumda değil 5500 tl para verdim rezil olmayalım diye uğraşıyorum zorlama derken watt olarak kasdediyorsan 650 watt psu 12vdan 588 veriyordu galiba sistem imzada zorlamaz diye düşünüyorum

geç gelsin umrumda değil 5500 TL para verdim rezil olmayalım diye uğraşıyorum zorlama derken watt olarak kasdediyorsan 650 watt psu 12vdan 588 veriyordu galiba sistem imzada zorlamaz diye düşünüyorum
Yükte zorlanmaz. Güzel. Sorunsuz kulalanırsın umarım.

ilk 30 gün sıfırını veriyolar kardeşim ben de ilk geldiğinde işlemcide sıkıntı varmış sıfırı taktılar

Geri