🔥İndirim GameGaraj R9T3D-5070Ti C2 / 99.999 TL / 12 ay peşin taksit

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
başlığı editledim: 99.999 TL

forumun en beğenilen ürünlerinden. 10.000 TL sepet indirimi var. son 1 ayın en düşük fiyatı. 12 taksit ise işin çileği

1762344459152.webp

Son düzenleme:
En begenilen(3 kişi)

Bu kadar yüksek fiyatlı bir ürüne 600 lira indirim yapıp 10.000 lira indirim adı altında satmaya çalışmak...

hepsiburada da var sırf bu yüzden hepsiburada premium kart cıkartmak istiyorum taksitle alabilmek için çok mantıklı duruyor 10 taksit faizsiz

Bende aldım bonus kampanyası ile 1300+150tl puan verdi 95 e falan geldi 😅

Çileği yavaş yiyin.

3 gün sonra ram uyumsuzluk sorunu nedeniyle siyah ekran akabinde restart ve donma sorunu yaşayacaksınız.

Teknik servisi aradığınızda ise laptobu göndermeniz gerektiğini ve gerekirse parça değişeceğini söyleyecekler.
Tabi siz 2 günlük pcden parça değişmesini istemeyip ürünün 0'ı ile degistirilmesini yada para iadesi isteyeceksiniz.
Ve bingo cihazin değişim kararı çıkacak ama sonrasında bilin bakalım ne olacak.
Degisim kararı çıktigi halde para iadesi yapılacak ve siz kaybettiniz zaman ve hayal kırıklığı ile kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Nereden bildiğimi sormayın.

3 gün sonra ram uyumsuzluk sorunu nedeniyle siyah ekran akabinde restart ve donma sorunu yaşayacaksınız.

Teknik servisi aradığınızda ise laptobu göndermeniz gerektiğini ve gerekirse parça değişeceğini söyleyecekler.
Tabi siz 2 günlük pcden parça değişmesini istemeyip ürünün 0'ı ile degistirilmesini yada para iadesi isteyeceksiniz.
Ve bingo cihazin değişim kararı çıkacak ama sonrasında bilin bakalım ne olacak.
Degisim kararı çıktigi halde para iadesi yapılacak ve siz kaybettiniz zaman ve hayal kırıklığı ile kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Nereden bildiğimi sormayın.
forumda çok fazla problemli başlığını görmedim ama. biraz şanssızlık değil mi hocam bu. eğer başka örnekler varsa tabii ki de çok çok kötü deniyim ama hiç görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri